Full Storm!

 • 10.01.2015, 17:41

Internettet har vert så ustabilt at eg ikke har fått lagt ut inlegget eg jobbet med igår. Stormen herjer jo helt vilt! Akkurat nå er eg ikke hjemme engang, men på besøk hos tanten min...

Har vert litt med veninner idag og ellers gjort lite. Var ute med hunden til veninnen min. Altså, jeg, hunden, og 2 veninner. Var kjekt, men det var da ganske sterk vind ute da! Og litt kaldt. Har jo klemstret ene fingeren i en liten "krangel" med enn venn på Sygna. Så den er litt rar av seg... Menmen! Digg med sterk vind vil eg si. Selv om det er rene stormen ute! Glad for det egentlig, og det skriver eg litt om i et annet inlegg. Hvorfor eg er glad i vind er ikke bare fordi eg har gode minner fra fjellturer og båt turer med stormfullt vind og vêr, men denne gangen har det med litt andre ting og gjøre!
Det har blitt et langt inlegg av det eg jobber på med akkurat nå, og eg syns det er godt å få skrivet det ut. har jo hatt noen tanker i hodet eg har villet dele. Men kan hende eg redigerer det nå som eg har sjangsen. Tenker på at eg redigerer det når eg kommer hjem på pcen min for det er ikke alt eg trengte å skrive i inlegget likevel. Men eg lurer også på om eg bare skal redigere mindst mulig så eg kan føle det kommer rett fra hjertet... Hva syntes dere?
Vær obs:  Det kan nok bli et sterkt inlegg.
Er ikke helt sikker på hvor personlig det blir når eg er helt ferdig med det. Var jo sirka ferdig, men så tullet strømmen så eg ikke fikk skrevet mer... Uansett, dette er den typen inlegg som eg stort sett laget denne bloggen får og blir spennende når eg er ferdig..

Vi blogges!
klem fra denne bloggeren ;)
#Blogg #Hverdag #Storm #Vêr


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits