Vandring mellom drømmeverden og virkelighet.

 • 06.05.2015, 20:00

Kjære bloggvenner, jeg må fortelle dere litt om hvordan de siste dagene har vert!

Det var ei heilt fantastisk, superb helg for og starte dette inlegget!

- | via Tumblrdreams and other nice things

Eg fekk langhelg, og fekk reise til farmor og farfar på besøk. Der koste eg meg, og besøke min barndomsveninne Merete. En utrolig flott og snill sjel, som eg alltid har kunnet stole på siden barnehagen.. Og vi var sammen nærmere hver dag hele langhelga! Jeg møtte også å noen andre gamle venner, og det var ultrakoselig med filmkveld, tur og tacokveld. Samt en tur på kafe med besteforeldrene mine og tanten og onkelen min.

Galaxy coffee

På slutten av helgen så fikk jeg treffe lillesøsteren min for en kort stund, og lekt litt med henne. Og jeg fikk se kyllingene som hadde klekket ut oppe hos pappa. Og jeg satte ganske stor pris på hele helgen. Jeg hadde rett og slett hatt det fantastisk og kunne ikke drømt om en bedre helg! En av de beste eg har hatt på lenge, og jeg mener det.

Jeg har fått sovet godt, uten mareritt i noen netter. Heldig for meg, som er blitt mer vant til mareritt etter jeg hadde en ganske så tøff tid som lot meg igjen med noen arr. Heldigvis også noen arr som ble helet når jeg var ferdig med det tøffeste, men noja!

Jeg er heldig som bare er 17 år og som kan ha flere helger som det! Jeg har noen vanskelige dager på skolen fordi jeg har faglige problemer med megselv, konsentrasjon og litt motivasjonsmangel i mattematikken, men jeg håper også den vanskelige biten skal bli historie så det blir enklere!

~Maria~


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits