Sunshine!

 • 18.06.2015, 22:12

Det var riktig nok ikke stort til solskinnsdag i Bergen idag, men det var en fin dag for meg da! Jeg fikk sovet lenge, og både gått på butikken og baket oreo-muffins sammen med Madar. Vi er kjempeflinke må jeg si altså! .... med litt hjelp fra Toro. Haha.

Vi tenkte og gjøre det så lettvindt så mulig denne gangen, og tok en liten egen vri med inspirasjon fra andre oreo-muffin oppskrifter jeg fant på nettet. Det både såg og ble kjempegodt!

Det var enkelt nok og blande muffinmiksen inn sammen med knust oreo. Du kunne bruke vanlig kakemiks også da, som du blandet det med og steket på 180 grader i sirka 15 minutter. 

Tror en av grunnene dei ble så vellykket var vårt gode humør og megagode tålmodighet og danseskills.

Absolutt en viktig ingrediens når du lager mat!

Det endet med at kjøkkenet luktet himmelsk etterhvert. Luktet gode muffins med andre ord!

Vòla! Et godt resultat!

Ellers hadde jeg en sinnsykt kjekk kveld igår med gutta, der vi koste oss på Kjell sin siste dag. Vi hadde en vanvittig putekrig! Første gangen på lenge eg har hatt det så gøy som i desse huset med disse karene. Det er virkelig liv! Husker første dagen sprang dei i gangene og lagde bråk. Typiske gutteting. Vi er nesten blitt som en familie. mer som en familie av gode venner. En skje godt humør, en halv teskje intriger og en full kopp av glede og energi fra guttene. 

Også var eg sist men ikkje mindst på biltur med Linn-Marie. Fikk noen klassikere på radioen mens vi kjørte ut til Sotra og dro på Sartor senteret og kikket. Fikk meg litt å drikke og noe godt, før vi satte oss i bilen tilbake igjen. Ble smådansing på denne bilturen også! Blir jo det når du får så gode klassikere på radioen!

Jeg sparte forresten noen muffins fordi søsteren min skal komme imorgen, så det skal bli kjekt! Gleder meg!

Vi blogges!

*~Smiley~*


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits