Ubrukelig.

 • 17.12.2015, 20:53

Det er definitivt ordet som går gjennom hjernen min når jeg sitter og jobber med en historieoppgave. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Sålangt har jeg skrevet èn sørens setning som har noe med selve oppgavestoffet og gjøre... Ellers har jeg skrevet opp selve oppgavene og kilder, og laget forsiden. Men noe fagstoff? Langt ifra. For da må jeg lese meg gjennom 4 sider. Prøvde og bruke Daria.no som en snarvei med og finne ut om koloniseringen av afrika i korte trekk men nå funker tydligvis ikke Daria av en eller annen grunn, så jeg er frustrert å vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

grunge, galaxy, and hand image

Jeg er no-good og klarer ikke og konsentrere meg! Jeg hater det som pesten. Også nærmer det seg jul, noe jeg ikke er så utrolig fan av. Men jeg skal værtfall få skiftet navnet mitt iløpet av de neste dagene ganske kjapt, så det ser jeg frem til. Å hete Beatrice er bare 2 klikk unna!! <3

Image by Tota violet

Og for en gangs skyld så oppnådde jeg noe nytt idag. For idag har jeg ikke oppført meg som en forbannet kaktus. Jeg har faktisk ikke prøvd og skyve folk unna grunnet stress og redsel. Jeg fikk faktisk ledd til jeg fikk vondt i magen, og glemte stresset mitt helt en liten stund og tok på meg en av karakterene mine som jeg kaller for "Karen". Viss du vet hvem Halvor og Kong Halvor er så kan vi si at "Karen" er min "Kong Halvor". Eller at "Karen" er min "Mr Bean" som "Bean" er for skuespilleren om du ser det på en annen måte. Hah. Og dette kommer det mye rart ut av! Spesielt på snapchat.

PS: Nei, jeg tenkte ikke å skifte navnet mitt til Beatrice. Men kom gjerne med forslag til kule ting og kalle segselv! Er det kanskje noe DU kunne tenkt og skiftet navnet ditt til?

Jeg er iallefall definitivt ingen Maria.

~Maria~


 • Publisert i Blogg • Prinsesseverden

  17.12.2015 kl.21:12

  Så fin blogg! :)

  Jeg er faktisk veldig glad i navnet mitt, men alle sier bare "Marthe" og det er ikke like kult! Skulle gjerne satt en binnestrek imellom, hihih.

  Smiley

  17.12.2015 kl.21:22

  Prinsesseverden: Hehe, så koselig da! :)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits