En hjelpende hånd!

 • 01.02.2016, 11:47

Ganske fornøyd med baksten igår, av to flotte suksessterter til herren i samme hus som skulle flytte. Den var så mettende så vi har fortsatt mer igjen av nr 1, og nr 2 har jeg selv nede i leiligheten. I tilfelle min kjære bestekompiss som nettop fylte 19 kommer på besøk. Om han ikke kommer på besøk vet jeg om 2 gutter som vil bli kjempeglad for kaken! Forrige gang var det jo en viss person som har sagt han "ikke liker kake", men som spiste opp halve jeg lagde til bursdagselskapet mitt. Så han spiser den nok opp, om han får kloa i den. Hehe.

Hjalp dem også med spesialmiddagen. Stakkaren som skulle flytte var jo kjempestresset. Vanligvis tar han ting uten stress, men denne gangen skulle han jo absolutt ha startet å pakke litt i forkant. Men tilbake til maten. Det var en skikkelig meny! Løvbiff, saus, pomfriets og fløtegratinerte poteter med mer tilbehør. Ble såpass mette vi trillet ut døren! Mest av alt ble jeg stolt over kaken jeg lagde, for den fikk jeg gode komplemanger på. "hemmeligheten med glasuren" haha. Den røper jeg ikke..

 

Etter forrige ukes tur til Fløyen bestemte jeg og "Z" oss for og huske og ta oss en ekstra tur for å grille med en gjeng med venner. Noe jeg ser frem til! Men nå har jeg endel skolearbeid og gjøre foreløpig. Torsdag blir det en utekveld med jentene i klassen, som jeg ser ganske mye frem til, og ellers drar jeg kanskje en tur til min far om ikke jeg skal se om været blir bra og finne på noe her hjemme!

~Maria~


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits