Februar - månden for forelskelse og pizza

 • 02.02.2016, 12:35

Januar; prøvemånden for 2016 er over og nå starter vårt 2016 for alvor. Vi snakker om billig sjokolade om 2 uker, og masse oppstyr siden morsdagen og valentinsdagen er på samme dag dette året. Gutter som desperat prøver og finne ut hva damene ønsker seg, med det samme dilemmaet for jentene. Gutter trodde man jo skulle være så enkle.. men de er vel ikke alltid det likevel?

2016, february, and love image

Dette er bare 2 kapittel, av 12 totale kapittel. Og i dette kapittelet finner jeg meg ventende på en spesiell film skal komme ut på kino. Jeg finner megselv i min favorittmånde siden den kun har 28 dager, og starter på F. Min favorittbokstav og mine favoritt-tall. Snålt eller hva? Men samtidig finner jeg meg i en månde der det er så mye oppstyr om at alle trenger valentinsdate. Jeg skal for min del være med ei veninne på kino den helga. kanskje på premiæren. La oss kalle henne "R". Det er ikke hennes egentlige navn, men jeg har ikke akkurat rett til å bruke hennes fulle navn i dette inlegget.. Men det har dere vel merket i andre inlegg nå for tiden også. Hun er iallefall en utrolig koslig jente som jeg ble kjent med igår. Viste henne litt rundt i nabolaget, spiste brownies å egentlig bare bondet litt.

Jeg unner alle dere med planer for valentinsdagen en god dag, og håper den blir finest mulig. Og til dere som ikke har date den 14 så håper jeg dere får kost dere med halv pris på sjokolade dagen etterpå! Jeg har som sagt ikke noen valentinsdate, og føler det gjøres mye større enn det trenger av standarene i media på facebook og på instagram. Skal liksom være så svært, romantiskt og flott. Stakkars guttene, noen av dem snur seg jo om.. Så kanskje vi skal gi guttene litt slækk med forventninger, eller hva jenter? 

valentine and valentines day image

Billigere sjokolade, her kommer jeg liksom! Altså, alle jeg kjenner går inn og ut av forhold for tiden. 99% er INN i forhold og den ène prosenten er kun et par som er av og på hele tiden. Føler`n? Nei, vi single kan kose oss med pizza og den eneste vi trenger og pynte oss for, er oss selv. Trenger ikke shave leggene engang, bare la det gro som en vill jungel! Neida, plis ikke la det bli så ille med vilje. Gjør det som er komfortabelt for deg! Men husk og kos deg masse den helga!

Har du noen planer kan du dele dem med meg i kommentarfeltet!

~Maria~

#Valentine #Tanker #Forventninger #Sjokolade #Pizza


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits