Fokus på kropp og sjel.

  • 08.02.2016, 11:50

girl, free your mind, and mindfullnes image

Forrige fredag var eg på en treningsøkt eg har lengtet etter i flere uker på og kunne få med meg noen på. Nemlig min flrste skikelige yoga time. Jeg gikk helt ut og gjorde endel av de vanskeligere øvelsene sammen med instruktøren. Det var hardt, men utrolig deilig følelse både i timen og etterpå. Anbefaler og prøve yoga for alle. De som sliter med stress og beveglighet blandt annet.

fit, fitness, and yoga image

Jeg er jo en person som er veldig opptat av kropp, sinn og sjel. Mindfullness er det som har hjelpt meg gjennom sinnsykt stressende tider, meditasjon har holdt meg i sjakk. Spesielt angående skolen når jeg slet veldig med migrene og forskjellig. Det er veldig avslappende og meditere ute til lyden av hav. Når jeg f.eks mediterte på benken ved kaien i sogn tidlig om morgenen, da fikk jeg komplett stillhet og fikk fylt kroppen med energi. Det var meget deilig. Selv om jeg var veldig støl dagene etterpå, men det gir seg nok etter noen gangger. Skal gå fem ganger, men får kun gått 1 gang i uka så lenge eg har skole tidlig på fredagene. Jeg ser fram til neste time allerede, så koslig instruktøren var! Og veldig flink. Jeg har virkelig funnet noe jeg liker skikkelig, og jeg har ingen grunn til og slutte med det.

meditation, health, and yoga image

Til slutt må jeg nesten spørre om dere som leser driver med trening eller mindfullness? Jeg liker som sagt yoga og styrketrening, for utenom å gå lange turer. Best om høsten med kakao i sekken! Nå har jeg jo planen med "Z" når vêret blir bedre, om og dra opp fløyen også grille. Ser frem til det! Nå var jo jeg på overnatting denne helga, fra lørdag til søndag med hon og en annen. Kjempekosligt! Mens denne helgen får jeg besøk av min far. Kanskje jeg får dratt han med på en tur? Så lenge den ikke er altfor lang hehe.

 ~Maria~

#Trening #Meditasjon #Yoga #Mindfullness

Ann Helen Nygård

24.03.2016 kl.16:40

Så fin blogg du har! :D

Jeg har nominert deg i en ''tag'' på min blogg, hadde vært morsomt om du ville tatt utfordringen! http://adalsjenta.blogg.no/1458833216_jeg_er_nominert_er_du.html

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits