Salt i mine djupe sår.

 • 18.02.2016, 19:20

Det her har vert en relativt bra dag, med masse bra feedback etter møter (blandt annet på skolen) også videre. Fått beskjed at eg skal klare og fullføre året, noe jeg ble sjokkert over. Men selvfølgelig på en god måte! Jeg er så stolt over megselv! Det har vert en kamp med deprisjon og vanskelig, men jeg har fått komt meg på skolen nesten hver dag!

aesthetic, glitter, and mouth image
Men det var også idag, at jeg fikk beskjeden som raserte alt. Minn besteste venn. "lillebror". Fikk beskjeden om å måtte flytte langt vekk. Langt oppi nord. Jeg kunne ikke tro beskjeden. Den knuste meg. Kuttet meg opp som tusen glassbiter, for så og strø salt i såret fikk jeg heller ikke si farvel. Jeg hater og ikke få sagt skikkelig farvel, selv om jeg mest sannsynlig ser han igjen. Det er jo tungt, at en av dine nærmeste blir sendt vekk på kort varsel og du ikke får tatt et skikkelig farvel. Å si hadet er kanskje vondt, men for meg er det mye vondere og ikke få sagt det.

rose, flowers, and grunge image

Det beste er og låse det midlertidig inne i kroppen og bare prøve og smile. For så og ta det om kveldene, med lindrende musikk...

~Maria~


 • Publisert i Blogg • Emma

  18.02.2016 kl.19:22

  Digger bloggen din:)

  Smiley

  19.02.2016 kl.13:28

  Emma: Tusen takk:) Håper du har en fin dag!

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits