En hyllest til han jeg elsker så høyt.

  • 19.02.2016, 19:51

Jeg husker første ganger jeg traff deg. Det første jeg tenkte var "En ny venn?". Ingen andre spørsmål. Alle skal liksom dømme etter utsende osv, men første jeg så var et vennlig smil og en fantastisk personlighet. Noe jeg har satt meg som et mål og gjøre 100% av tiden med alle jeg møter etter 2013. Jeg har gått på mange smeller, der de kanskje virker litt greie, men glimtet i øyet deres var der ikke. Men det var det hos deg. Du er den siste jeg valgte å stole på. Siden omstendigheter rundt meg gjordte at jeg fra nå av ikke klarer og stole på mennesker mer. Jeg er kanskje åpen, men å stole på noen er ikke samme for meg. Åpenhet er en del av personligheten min. Litt for stor del, siden jeg bør lære meg og holde kjeft 100% av tiden. Jeg hater megselv hver gang jeg opner munnen, selv om eg kanskje bare sier en liten bokstav føler jeg det er en bokstav for mye. Men du fikk meg ikke til å føle meg dum. Du lo av tingene jeg sa, og du forstod meg. Du oppmuntret meg til og si ting som slo inn i hodet. "Burns", som jeg vanligvis holdt for megselv..

Jeg elsker deg. En mer fantastisk person enn deg skal bli vanskelig og finne i dette universet av underligheter. Så da jeg fikk vite du skulle flytte igår raste hele verden min sammen. Jeg knuste. Jeg er fortsatt helt knust. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Inni meg er det en hel krig. Alt har jo sett så bra ut, og så ble alt værre i løpet av de siste 2 ukene. Inn og ut på legevakten. Jeg begynte og bli sliten. Jeg sov mye. Alt var ikke så godt som det var tidligere.  Tøffere og stå opp om morgenen. Svarte hunden forfølgte meg. Tankene: Jeg var en byrde. Jeg var svak. Jeg var patetisk. Og mislykket. Men ikke i dine øyne.

Du var min redning. Jeg ble pingvinmamma. Jeg ble så glad i deg, og det er jeg ennå. Så alt jeg håper på er at du kommer deg tilbake til meg. Så vi kan være sammen igjen. Grille, gå turer om sommerkveldene, musikk og synge sammen. Ikke mindst tulle oss og ha det kjempegøy som vi pleier når vi er sammen.

Stor klem fra mammapingvinen xoxo

Og til alle dere som har noen dere savner, så håper jeg dere snart får se dem igjen!

~Maria~

Guess Who :* :*

19.02.2016 kl.20:27

Sweet <3 <3 du er så utrolig skjønn Maria :O <3

Smiley

20.02.2016 kl.21:10

Takk fra bunnen av mitt hjerte <3

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits