Min tid i fengsel.

  • 23.09.2016, 09:16

Mennesker forbinder fengsel med kriminalitet. Men det er ikke kun når man har gjort noe kriminelt at man havner i fengsel. Jeg har vært i fengsel nærmere hele mitt liv. Fanget blandt syke, syke mennesker som har skadet meg. Og jeg har hatt kort tid med frihet. Men når jeg var med min elskede for eksempel? Da var det vel den eneste tiden jeg var ute og fri. Det betydde så mye. Alt vi skulle få gjort sammen, du og jeg. Min elskede Rossy. Du hjemsøker mine tanker hver bidige dag. På godt og på vondt.

I'm living, quietly bleeding.

Jeg er så knust nå. Uten noen jeg føler jeg kan stole på. Ingen er jo deg, Rossy. Du viste meg ekte kjærlighet. Og jeg angrer jeg ikke sa at jeg elsket deg flere ganger. Men det er forsent nå. Min elskede.

BGfa73OyhYwiWMQlmWz1R8bhV1yn3e4lRzpEls0 

Fengselet mitt, en mørk celle jeg ikke kan rømme fra. Ikke uten deg. Jeg er gal av lengsel, og det er som ett nytt tankefengsel. Du ga meg så mye, og eg ga deg så mye tilbake. Hvordan kunne jeg ikke ha elsket deg? Du nydelige sjel. Vakre menneske... Og jeg beklager så mye for at jeg ikke er tøff nok, for jeg ville ikke at du skulle hatet meg. Eller at mine respekterte skulle hate meg. Så jeg skjøv dem vekk, men det kunne jeg aldri gjort med deg. Jeg ville ha deg for megselv, men jeg var også så stolt av deg at jeg ville vise deg frem. Men jeg turte ikke. Ikke engang nå. Fordi jeg ikke orker at flere hater meg, eller at jeg skal la flere svikere komme inn i livet mitt. Svikerene. Du var ikke en av dem, du nydelige menneske.

I feel like I did my time, and now I just want to get out.

snake, hands, and animal image

Jeg sitter i et større fengsel enn noen gang. Isolert. Bygger skall. Mer isolasjon. Mot parasitter, svikere og ekle mennesker. Et ubeskrivelig mørke. Jeg får ikke sove, og tankene går uten stopp. De ødelegger hodet mitt. River meg i stykker innvendig. Kaster opp regelmessig, fordi tankene overvelder meg. De har satt sine spor, merker på kropp og sjel. Noe ved meg angrer ved ulike valg, som det å vente for lenge med å gjøre ting slutt. Vente for lenge med å gjøre livet mitt bedre. Selvfølgelig vil det ikke virke bedre.  Men det er grunnet alt det nye vonde. Sorgen over og ha mistet Rossy. Frustrasjon over å ikke ha kuttet ut svikerene før eg endelig gjorde det. endelig. Opp til 100%. Jeg er så gledelig fornøyd med progresjonen min.

I was ready to etch your image with black ink under my eyelids
To see you, even in an eternal sleep
Even in an eternal sleep
 

To keep you from suffering I didn't have but to tell you I love you

It hurts me to hurt you, I never suffered that much
I never suffered that much
When I put the ring on your finger, I made the bracelets cross.

Jeg føler meg så forferdelig innestengt. Jeg vet ikke om jeg klarer og puste stort mer. Det er så vondt. Alt jeg gjør er jo feil. Eneste som ikke var feil var og elske deg Rossy. Så lenge jeg hadde deg var jeg lykkelig. Uten deg var jeg ingenting. Med deg var jeg stabil, men jeg var så usikker på om jeg fikk beholde deg. Jeg ville beholde deg i armene mine, jeg ville at du skulle bli min. Jeg ville kalle deg mer enn min. Min kjære, gode søte. Du er verd så mye mer enn ord. Skulle ønske ting ble annerledes. At du ikke dro fra meg. At du ble ved min side. At vi flyttet inn sammen, og skaffet oss hunden jeg vet vi begge ønsket oss.

I've hurt myself when I flew away
I hadn't seen the ceiling of glass
You would find me annoying if I loved you in your way
If I loved you in your way

 

 

Daddy was a blinded thief
He went and stole away what was left
Of the remains of a family

And she lies, tonight
Underneath a caving roof
And she cries, tonight
Wondering what she can do
And she tries, tonight
Remembering who she once knew
But they've died, inside

This world can be so cruel
She lives her life as a broken tool
And she believes she's unable to fix this broken machine;
And what's the use to throw yourself at love
If in the end it never seems enough
To be able to get through all of life's broken dreams

 

She watched her manipultive, lying, dead mother die in regret, and happily smiled
While she cried when she heard her father cry in an empty bed, with his empty vodka bottle
And she swears
This is the best life gets

Nå ble jeg veldig sliten. Har grått mye. Så altfor mye.

Blogges kanskje en eller annen gang chicas.

 

 

-----------------------------

Dette inlegget ble skrevet for noen månder siden med deg i tankene Rossy. Jeg elsker deg.

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits