Rødt, hvitt og krystallklart!

 • 01.12.2016, 19:16

Det er den tiden på året igjen. De fleste har vel lest 100 ulike statuser om hvordan det er første desember, og om det er snø eller ikke. Sett flere snaps av mennesker som har startet og ha på seg nisselue, som har opnet første luke i kalenderen sin.
Jeg har ikke noe kalender i år, men har vurdert å handle en til min veninne og megselv. En liten sjokoladekalender. Litt sent? Men jeg fikk nettop vite besteveninnen min ikke har hatt kalender på 3 år og vil gjøre noe koselig for henne. Hun vil jo ikke dette såklart, men hey. Bestevenner gjør sånne ting sammen, gjør de ikke? Jeg vet jo hun innerst inne har lyst til det.

Ellers har dagene vært tunge og mørke. Jeg fikk beskjeden om at en hund jeg har blitt veldig glad i er hos vetrinær og har startet å vise klare tegn til alderdom. Mye av som ikke er bra. Jeg som er så glad i dyr, og gråt over Harambe, gorillaen som ble skutt. Jeg gråt selvfølgelig over hunden (som jeg ikke vil si navnet på her).

christmas dog

Hun er en nydelig flott hund, og alle som er skikkelig elskere av dyr, om det så ikke er hund, vil skjønne hvor grusomt den beskjeden er. Det er ikke noe man vil få beskjed om første desember for å si det slik.

-----------------------------------------------------------------------------

Ellers har jo den siste tiden vært ganske intressag. Jeg har vært og brukt mye tid med min sjarmør som fylte 7år for to uker siden. Jeg har brukt mye tid på og sammen med henne og min andre (ste)søster. Utrolig flotte mennesker, kjempesøte og fantastiske! Utrolig glad i dem begge to. Og dem betyr mye for meg. Gleder meg, og hørte rykter om at de gledet seg selv, til vi skulle lage pepperkakehus og kakemenn og masse julebakst slik som ifjord! Kjekt med tradisjon, er det ikkje? Nå har jo jeg veldig lite familiekontakt utenom min lillesøster på 7, men jeg har laget egne nye tradisjoner med henne og i mitt nye bedre liv.

Jeg får ikke nok næring helt, for dem som vet jeg har slitt med mat, oppkasing av mat også videre i fortiden. Men nå har jeg funnet masse løsninger. Mye lettere når jeg har det så bra som jeg har det for tiden. Og som en storesøster er det bra og være et godt forbilde. Jeg prøver, samt Nicole(Min søsters mor), og hele tiden fortelle begge søstrene mine, samt min tredje (ste)søster i utlandet at de er vakre som de er. Du vet jo du har gjort noe rett når du sitter deg ned å virkelig snakker med barnet ditt eller lillesøsteren din og ikke godtar at alt er "fint" men spør hva som gjør livet fint. Og følelsen når de har bedre selvbilde enn du noen gang har hatt er amazing. 7åringer skal iallefall ikke tro dem er stygg. Og jeg husker jeg gråt sammen med Anette Marie Antonsen i hennes "snapforedrag" om alle barna på alder med hennes eget barn, som sier at dem er stygg. Og det er ikke greit!

---------------------------------

Som man sikkert kan se så er det mange saker som er blitt viktige for meg.. Jeg vil være et forbilde for min lillesøster på alle de måtene jeg kan, på de små måtene som går til. Som å vise at resirkulering, gjenbruk, fretex, veldedighet og bevissthet er kjempekult. Og at jeg er en kjempekul søster sammen med min (ste)søster, som kan fokusere mer på henne og å finne på ting som TURER og TEGNING i en verden vi sitter på telefonen i timesvis. Hun ønsket seg en Ipad til bursdagen. Så jeg passet på at vi fikk plenty av leketid (Selv om jeg er veldig kjapp på og ta mange bilder av min vakre søster, så stolt som jeg er). Jeg fikk henne til å tegne sammen med meg, og min (ste)søster. Og sammen koste vi oss og lagde masse pene blomster i alle slags farger! Slikt jeg vil ha nært hjertet mitt for alltid. Jeg har jo tegninger fra både min lillesøster og andre barn jeg har vært barnevakt på. Disse henger på veggene mine på soverommet, og jeg er kjempestolt av dem. De er fulle i sprudlende koslige minner.

--------------------------------------------------

Akkurat dette med minner. De er så viktige for oss. Og nå flyr tiden forbi her. Jeg tar å ser hvor mange sjokoladekalendere også videre de har igjen før jeg skal lage kvelds og ta en tidlig kveld!

Håper dere har en fin dag videre.


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits