sårt tema

  • 03.05.2017, 19:44

Dette har vært et sårt tema lenge eg kan kjenne meg endel igjen i videoen til denne Max. Følte for å dele. Håper dere har en fin dag idag. Om ikkje kan det alltids kjempes for å gjøre den fin uansett. Må bare endring av tankemønster til. Ikke at det er lett gjort! Menmen. "Øving gjør mester!" Sa Mesteren.

 

En mer forklaring på hvorfor jeg har vært så lenge borte kommer når jeg får mer inspirasjon til å blogge. kanskje senere ikveld. Imorgen. Eller senere. Hvem vet? Jeg vet iallefall ikke alt. Men jeg vet jeg ønsker gode mennesker en god dag :)


Litt tilleggsinfo så er jo venner et sårt tema for mange ungdommer idag. Både gutt og jente. Er du ikke akseptert med en gang som gutt er du på en måte "føkt" i dagens univers. Men med jenter an det skifte når som heldst. Men det spørs jo lengdene du er villig å gå for det.Bukke under for press? For du kan ha "liksomvenner" som kun bruker deg fordi du er oversnill og gjør som alle andre sier for å ikke være alene. Samme gjelder for gutter. Og det er grusomt. For du har liksom en mening for noen. Du har venner. Du har en grunn til å eksistere og til å leve. Noen bryr seg. Og de er ikke del av familien din.

 

Helt ærlig fra mitt perspektiv? Det er like greit å vente til årene med mest hormonell piss er over så du kan få deg ærlige rolige venner som ikke vil ha hormonelle utbrudd som går utover deg hele tiden osv. Og folk vokser mer opp og ser at å oppføre seg som en drittsekk ikke gir deg skikkelige venner. Det var noen som sa: Gutter har det enkelt. De finner en gutt de sitter seg ved siden av første skoledag og er bestevenner for livet. (Gjelder jo ikke i alle sammenhenger) mens med jenter? Årevis med utsiling og vennevalg gir deg den bestevennen du har ønsket deg. Det er ikke noe særlig kamp for å beholde et vennskap. Men samtidig blir det feil å si, fordi det er så mange med så forskjellige opplevelser. Ikke alle opplever det samme og er i nøyaktig samme situasjon.. Men eg tror du skjønner greia eg prøver å si! 

Det var alt eg hadde på hjertet for nå. Håper på mer inspirasjon snart. Peace.

@ItsSmileyTime

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen by og blogger om det som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits