hits


Tabra - Mine tanker omgjort til ord
Perfekt. - Nytt dikt 2

 • 19.01.2018, 02:28

Siden jeg liksågodt er i så god gang kan jeg vel skrive et par dikt til siden jeg er på rett gir ikveld og såpass mye på hjertet. Skriker etter og kaste forskjellig i søppelkassen her inne.

----------------------------------------------------------------

 

Perfekt. Ingen maske.

Skal være veldig perfekt. Ikke slem. Ikke et slemt barn. Bare god. Bare snill. Lille Mari-lill.

Så lei av fasaden. Masken. Smilene. Så glad. Boblende. Går jo fint. Så veldig fint. 

Faller. Nedover. Klasker i gulvet. Smell. I veggen.

Ikke lett. Å være. Barn. Meg. Voksen. Så tidlig. Voksenlivet. Hoppet i det. Bassenget. Drukner. Kan ikke svømme.

Fungerer. Undrende. Hvordan fungerer dette? Uforståelig. Jeg forstår ikke. Gjensidig. Dem forstår meg ikke.

Emo. Emosjonell. Ustabil. Mørkt. Svart. Dem forstår meg jo ikke. 

Godnok? Ikke god nok. Uperfeksjon. Ødlagt.

 

Men perfeksjon i uperfeksjon. Så fullkomment. Menneskelig. 

Knuser normalen. Men ekte. 

 

- Meg


 • Publisert i Blogg
 • Uforståelig barn

  • 23.12.2017, 15:43

  Det er rart å se tilbake på hvor jeg stod for bare et år siden. Å se på hvor langt jeg har kommet. Jeg har tenkt mye på hvor sosial klein jeg har vært. Pleide ikke ha så mange venner, og turte ikke snakke eller åpne munnen ofte. Når jeg gjorde det kom det bare uforståelig tull i en diarèfoss. De fleste som kjenner meg nå kan såvidt se for seg meg som stille og redd. Men jeg var et veldig stille, engstelig og redd barn. 

  Superthumbchange

  Jeg var en helt annen person. Og finner fortsatt biter av den gamle sjenerte og veldig stille meg når jeg f.eks er på skolen. En arena som sjelden gjør me særlig komfortabel. Desember har vært en ekstra vansklig månde å komme seg på skolen.. Mennesker som har vært ganske nær meg ler jo, og har blir sjokket når jeg sier at jeg er stille på skolen. Enda mer når læreren bekreftet det i en felles samtale vi hadde.

  girl and black and white image

  Som barn var jeg veldig vanskelig å forstå, som sagt. Og det gjorde endel vanskligere for meg og andre, enn det trengte å være. Folk så nok på meg som det rare barnet som var svært uforståelig. Sa mye rart som ikke ga mening. Og andre trakk seg jo gjerne unna meg, sett hvor utenomjordisk og fjern jeg var.

  alien

  Endelig har jeg kommet til et punkt i livet der jeg er nærmere aksept for den personen jeg er. Jeg har fylt 20 år nå; noe jeg må innrømme var veldig tøft sett at jeg ikke er så glad i bursdagen min. Jeg har bygd opp mer selvtillit. Og jeg har en vanvittig god besteveninne, KitKat, som jeg er så heldig å få feire jul sammen med før hun flytter. Hun har akseptert meg for den jeg er, akkurat som de andre gode og herlige menneskene jeg velger å bruke tiden min på. Det føles herlig å ha plukket ugress i "venne"sirkelen min. En god veninne som KitKat må man lete lenge etter, og selv om hun flytter vil jeg jo opprettholde kontakten som jeg har gjort med de andre jeg bryr meg om som flytter.

  amazing

  Tips for neste år: Behold de personene som gir deg positive vibber, og husk å luke ugress iblandt!

  ~Smiley~


 • Publisert i Blogg
 • Tusen takk!

  • 11.09.2017, 11:31

  Tusen takk til de gode hjelperene på skolen, som gjør skolen om til en trygg arena der jeg vil komme for å lære. Skolen er skummel nok som den er, men dere gode lærere og miljøarbeidere gjør skolen til et så hyggelig sted. Jeg har hatt gode rådgivere, og mange andre, som har gjort skolen til et såpass hyggelig sted at det er gøy å dra dit. Selvfølgelig droppe jeg ut pga det ble for tøft, men hadde droppet ut for lenge siden uten de hyggelige voksne i skolesystemet! En stor takk til dere, og håper at om jeg engang har barn, at dem også skal få en like positiv opplevelse.

  Jeg var alltid en trøblet elev, som slet med det sosiale. Mine beste venner på skolen ble lærerene, og den værste delen ved skolen ble friminuttene. Jeg husker det så godt. 

  Jeg har tenkt på dette innlegget en stund, men å høre at mennesker jeg er såpass glad i, i egen familiering, har hatt samme problemet var så utrolig vondt å høre. Det er ikke gøy når du selv vet hvor grusomt det kan være å føle seg alene og utenfor i et klasserom. Tror de fleste ikke hadde følt seg så bra i den situasjonen. Når du blir som en utstøtt, og hele settingen konstant er begrenset med hva du kan og ikke kan gjøre. Jeg blir begrenset nok av angsten og trenger ikke en gjeng med andre ungdommer til å fortelle meg hva jeg kan og ikke kan gjøre. Det er slitsomt nok med kun angsten. Ikke mange som i hele tatt hadde orket og innrette seg etter såpass strenge normer som det er i diverse klasserom. Miljøet blir jo ekstremt dårlig.

  motivationchildhood

  Jeg fikk heldigvis noen ekte og gode venner på ungdomskolen som jeg fortsatt har kontakt med idag. Noen av dem bor et stykke unna, ene har fått en liten jente og ene jobber endel. Men De har fortsatt et hellig sted i hjertet for å gjøre ungdomskolen overlevbar, sammen med min gode lærer Ellen!

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jeg husker ihvertfall barneskole-marerittet. Takk til min lærer Jens Kristian som gjorde at jeg i hele tatt orket å se litt positivt på ting. Jeg hadde det helt grusomt på den tiden. Jeg hadde flyttet til et nytt sted, ting var allerede tungt, men jeg visste ikke at det skulle bli såpass ille. Hadde heldigvis noen gode klassekamerater. Noen hilste jeg på nå nylig og turte ikke sende melding å skrive takk til. Men om Anna T leser dette, så vil jeg si tusen takk for hvor snill du var mot meg på barneskolen spesielt. Det er nå flere som har vært snille og greie mot meg, men husker spesielt en kommentar hun gjorde som jeg satt utrolig pris på..

  quote, way, and past image

  Det er så rart å se tilbake på hvor mye mer usikker jeg var i 7 klasse, og hvor annerledes livet mitt egentlig er. Selv om det er litt som en selvfølge når vi snakker om at det er 7-8 år siden jeg gikk i 7 klasse. Men jeg husker hvordan noen barn oppførte og sa helt forkastelige ting til meg. Husker jeg var så utrolig misunnelig på gutten i paralellklassen min, fordi dem begynte og bli mye snillere mot han. Jeg hadde utrolig syke foreldre i slutten av barneskolen, og vi snakker om døden nære type syke. Jeg husker jeg stengte meg så utrolig inne i megselv, og må enda jobbe med alle skallene. Spesielt det å endre hvordan sjenertheten min påvirker det sosiale. Det er snakk om 7-8 år siden, og likevel har jeg enda problemer. Jeg håper at mennesker endelig har blitt mer åpne, med tanke på hvor skadelig det kan bli. Hadde jeg tatt opp det som var vondt der og da, ikke gått rundt og tenkt mye over det, og faktisk klart og rettet det som faktisk var problemet som jeg slet med til en voksen jeg stolte på.. Så tror jeg ting hadde blitt mye enklere for alle parter, spesielt megselv.  Dem sier jo du ikke skal se tilbake, men akkurat nå velger jeg å sammenligne fortid med fremtid for å se fremgang. Men er viktig å ikke bruke fortiden din feil, slik at man går bakover og ikke fremover i progress.

  motivation, quote, and study image

  Derfor går jeg nå på kurs og lærer meg om mentalisering, for å bli enda mer psykisk sterk og takle motbakker. Folk har da hatt det mye vanskligere enn meg, og likevel klart seg med benene plantet på jordflaten.. Ikke at det alltids er beste måten og tenke på. Noen ganger må man bare se det konkret for øyeblikket, og jobbe med hvor man står, selv, i det øyeblikket.

   

  adventure and comfort zone image

  Ofte må man gå ut av komfortsonen, og det kan være grusomt. Men det er slik man overlever angst blandt annet. Ikke mye annet som hjelper. De største influenserene sier jo akkurat det; man må ut av komfortsonen.

  Så tusen takk til dem som har hjelpt meg til å overleve skolelivet frem til nå, og hjelpt meg på veien mot et bedre sosialt liv. Se mine egne feil, og å vurdere situasjoner bedre. Hva jeg vil gjøre, og å si ifra når jeg ikke egentlig vil noe. Som har støttet meg, og vært med meg langs veien. 

  Også håper jeg at om noen er i en lik situasjon, eller har det, at dem går og får snakket med noen og jobbet med det så dem slipper å leve med arr og sår over lengre tid over de tøffe tingene som kan skje langs veien.

  ~Smiley~


 • Publisert i Blogg
 • De små rare tingene..

  • 04.09.2017, 21:12

  Det er så mange små rare ting jeg gjør. Ikke alle er så utrolig merkverdige. Men jeg kan holde på en epleskront i en time bare for å vite at det er trygt å kaste den. Bruke over 1 time på å lete etter rette sangen å gå ut døren til, fordi du ikke tørr å dra på butikken uten noe som distraherer angsten godt nok.

  Angst er masete og slitsomt.

  Det å måtte leve med angst er så utrolig slitsomt. Man kan bli bedre og lære å leve med den, men i perioder er den så utrolig slitsom. 

  Det er en fin video for å spre budskapet om hvor viktig behandling av slike vonde følelser å tanker er, for å få det bedre med segselv. Grunnen jeg skriver om dette nå er fordi jeg rett og slett har lett i over èn time til rett sang så jeg kan tørre å gå på butikken å handle halslinser og kleenex. Jeg har noen som tilbød seg om å hjelpe meg, og å dra på butikken, til og med å hente meg. Men jeg vil klare dette selv fordi jeg er så utrolig sta. Jeg får det jo alltids til tilslutt da. Men står igjen med de merkelige ritualene. Venter på tryggheten om at alt er greit.

  Ikke akkurat et tap med å måtte bruke såpass lang tid på å finne rett sang, når jeg var ute av leiligheten over 10 minutter unna uten musikk, distraksjon eller noen som tok med med ut. Helt selv, uten hjelpemidler. Det går altså, til slutt. Men det er mye jobb som må til. Idag virker som et setback, men jeg har altså klart meg en gåtur i Bergen by til butikken og å ha sosialisert... selv om det er akkurat det jeg sliter mest med.

  ~Smiley~


 • Publisert i Blogg
 • Vi får se lyst på det!

  • 08.08.2017, 18:30

  Rett etter forrige innlegg på bloggen så fikk jeg en hjerteknusende beskjed. Jeg ringte besteforeldrene mine, som jeg skrev litt om i forrige innlegg, og fant ut at farmoren min hadde havnet på akutten på lørdags morgen. Du kan tro hvor vondt det var å takle, og tårene strømmet i timevis. Dette har nemlig skjedd tidligere i fjord, og var veldig skummelt. Jeg endte med å ta fri fra skolen forrige gang, for å dra på overraskelsebesøk. 

  Jeg har alltid vært den som vil prioritere de farmor og farfaren min sier, og har stor respekt for dem. Det er først de siste 2 årene jeg har blitt tøffere om å være ærlig, stå imot og å stå for meningene mine. Det betyr ikke at jeg er mindre glad i dem enn andre i familien. Jeg elsket å bruke Juli månde med farmoren min. Gikk turer nesten hver dag, og fikk henne til å utfordre seg selv på ting hun var redd for. Ertet henne, med vennskapelige intensjoner, og tok den interne "skulderdansen" med henne. Det var hopp og sprell, og noen ganger hørte jeg på det hun sa, mens andre ganger var jeg ikke helt enig. Men jeg syntes vi koste oss, og det sa hun også. Hun er som en moderversjon av en god venninne som jeg kan kose meg med, men som også skal være litt bestemt. ;)

  Farmoren min er som mange andre farmor'er. Men det som gjør henne enda tøffere enn andre sine farmorer, i mine øyne, er at hun stod alene med 7 unger og en gård som hun håndterte uten nymotens teknologi. Nei, hun stod i med sin vilje og arbeidskraft. Slik som onkelen min gjør akkurat nå, bare med litt hjelp fra teknologi og gode venner i sønner og sin gode broder. 

  Besteforeldre er mye eldre enn oss, og de er del av en annen generasjon. Farmoren min brukte eplekasser til dukkehus. Farfaren min reiste med tog og hest, som tok mye lengre tid enn nådagens raskere transportmetoder. De gjorde det meste for hånd, enn med hjelp av fabrikker og apparater som vi er avhengige av idag. Og jeg er så takknemlig for de dagene jeg fikk bruke med dem begge i sommer.. Jeg følte jeg falt ned i endeløst hull av fortvilelse over tanken på at farmoren min eller farfaren min skulle være syke. Og vertfall når jeg ikke fikk besøkt dem i helgen som var grunnet egen sykdom og ting som kom opp. Men det var nok like greit jeg ikke var der, så fortvilelsen hadde vært større.

      Takk for alle gode tanker fra dere jeg allerede har snakket med om dette. Jeg håper også at hun snart blir frisk og har det bra. Deres gode og varme tanker for meg i denne fortvilelse har vært så god. Tusen takk.

  Jeg har fått snakket med henne idag, men hun var fortsatt dårlig. Men ting ser lysere ut, og jeg håper å få sett henne i helgen! Reiser om ikke så altfor lenge, og tar mest sannsynlig med meg en veninne. Håper dere har en fin dag, og tusen takk for gode meldinger og tilbakemeldinger på forrige innlegget! Jeg fikk snakket med henne å telefonen og ba henne om å være positiv i tiden videre. Så, vi får se lyst på det nå som hun iallefall er bedre.

  ~Smiley~


 • Publisert i Blogg
 • Altfor klein.

  • 22.06.2017, 13:35

  Jeg sliter med kleinhet. Men det er vel en slags sjarm i det i ulike tilfeller, forhåpentligvis.

  Superthumb

  Jeg finner megselv alltid i håpløse situasjoner der jeg sier teite ting som bare "blurper" ut av munnen min og bare glipper uten noe sensur. Tanker som kommer ut munnen uten filter, og blir tatt opp feil, er så grusomt flaut og fælt. Noen ganger kommer jo kjappe gode svar, og eg er rappkjeftet. Men blurping av flaue eller teite, unødvendige kommentarer er så grusomt flaut. Og hodet mitt overtenker og fokuserer på dem og gjør at jeg gjør det enda mer. Det er som å gjøre en stressfeil- og du blir mer stresset og gjør enda mer stressfeil. En mørk og ond sirkel.

  Jeg liker ikke megselv. 

  En god veninne har omtalt at det gjør meg til den jeg er, men jeg er ikke så veldig enig. Jeg føler mitt egentlige jeg blir misforstått som uinteligent og rar på en dårlig måte når jeg freaker ut over hvor klein jeg er. Kan ikke akkurat slappe av heller. Og jeg håper jeg ikke er alene i det. Men samtidig håper jeg at jeg er alene i det fordi det kan føles så flaut og sårbart.

  Jeg ser jo på det at jeg er klein som en svakhet, og det positive med å vite sine svakheter er jo at det gjør en sterkere og at en kan forbedre segselv. Og man kan bruke en svakhet til å bli en styrke, som er ganske greit.

   

  Så om du har noe du ikke liker med degselv er det ikke noe man ikke kan forbedre med hardt arbeid.

   

   


 • Publisert i Blogg
 • I karantene.

  • 30.05.2017, 15:10

  Håper dere har hatt en fin 17 Mai feiring! Har selv hatt en fin 17mai feiring. Men ønsket etter å se fyrverkeriet gjorde meg visst ikke godt. Jeg fikk se masse fint fyrverkeri, selv hvor redd jeg egentlig er for det. Dagen ble iaffal brukt med kjekke folk! Desverre var det såpass kaldt og fult i regn på veien hjem, så eg klarte å bli kjempesyk. Jeg er fortsatt syk, for bakteriene henger i og vill ikke dra ifra meg.. Noe som er ganske kjipt.. Men det som er kjekt er at jeg ikke har latt det ta over hele livet mitt. Så jeg har vært ute og møtt mange nye folk og fått masse nye gode vennskap. 

  Selvfølgelig ble det mye klaging da jeg fikk feber, infeksjoner og flunsa og mistet stemmen. Ble voldsomt pratesjuk, etter å ikke kunne snakke på 2 uker eller være med noen. Så det var koselig å være ute på byen og møte masse nye folk. Ser stort frem til sommerstart med planer, folk og litt jobbing.

  Håper hostingen er helt borte til 1 juni. 

   

  Håper dere har hatt fine dager! Skulle blogget mer om det ikke var for at eg har vært såpass syk :) 


 • Publisert i Blogg
 • Rødt, hvitt og krystallklart!

  • 01.12.2016, 19:16

  Det er den tiden på året igjen. De fleste har vel lest 100 ulike statuser om hvordan det er første desember, og om det er snø eller ikke. Sett flere snaps av mennesker som har startet og ha på seg nisselue, som har opnet første luke i kalenderen sin.
  Jeg har ikke noe kalender i år, men har vurdert å handle en til min veninne og megselv. En liten sjokoladekalender. Litt sent? Men jeg fikk nettop vite besteveninnen min ikke har hatt kalender på 3 år og vil gjøre noe koselig for henne. Hun vil jo ikke dette såklart, men hey. Bestevenner gjør sånne ting sammen, gjør de ikke? Jeg vet jo hun innerst inne har lyst til det.

  Ellers har dagene vært tunge og mørke. Jeg fikk beskjeden om at en hund jeg har blitt veldig glad i er hos vetrinær og har startet å vise klare tegn til alderdom. Mye av som ikke er bra. Jeg som er så glad i dyr, og gråt over Harambe, gorillaen som ble skutt. Jeg gråt selvfølgelig over hunden (som jeg ikke vil si navnet på her).

  christmas dog

  Hun er en nydelig flott hund, og alle som er skikkelig elskere av dyr, om det så ikke er hund, vil skjønne hvor grusomt den beskjeden er. Det er ikke noe man vil få beskjed om første desember for å si det slik.

  -----------------------------------------------------------------------------

  Ellers har jo den siste tiden vært ganske intressag. Jeg har vært og brukt mye tid med min sjarmør som fylte 7år for to uker siden. Jeg har brukt mye tid på og sammen med henne og min andre (ste)søster. Utrolig flotte mennesker, kjempesøte og fantastiske! Utrolig glad i dem begge to. Og dem betyr mye for meg. Gleder meg, og hørte rykter om at de gledet seg selv, til vi skulle lage pepperkakehus og kakemenn og masse julebakst slik som ifjord! Kjekt med tradisjon, er det ikkje? Nå har jo jeg veldig lite familiekontakt utenom min lillesøster på 7, men jeg har laget egne nye tradisjoner med henne og i mitt nye bedre liv.

  Jeg får ikke nok næring helt, for dem som vet jeg har slitt med mat, oppkasing av mat også videre i fortiden. Men nå har jeg funnet masse løsninger. Mye lettere når jeg har det så bra som jeg har det for tiden. Og som en storesøster er det bra og være et godt forbilde. Jeg prøver, samt Nicole(Min søsters mor), og hele tiden fortelle begge søstrene mine, samt min tredje (ste)søster i utlandet at de er vakre som de er. Du vet jo du har gjort noe rett når du sitter deg ned å virkelig snakker med barnet ditt eller lillesøsteren din og ikke godtar at alt er "fint" men spør hva som gjør livet fint. Og følelsen når de har bedre selvbilde enn du noen gang har hatt er amazing. 7åringer skal iallefall ikke tro dem er stygg. Og jeg husker jeg gråt sammen med Anette Marie Antonsen i hennes "snapforedrag" om alle barna på alder med hennes eget barn, som sier at dem er stygg. Og det er ikke greit!

  ---------------------------------

  Som man sikkert kan se så er det mange saker som er blitt viktige for meg.. Jeg vil være et forbilde for min lillesøster på alle de måtene jeg kan, på de små måtene som går til. Som å vise at resirkulering, gjenbruk, fretex, veldedighet og bevissthet er kjempekult. Og at jeg er en kjempekul søster sammen med min (ste)søster, som kan fokusere mer på henne og å finne på ting som TURER og TEGNING i en verden vi sitter på telefonen i timesvis. Hun ønsket seg en Ipad til bursdagen. Så jeg passet på at vi fikk plenty av leketid (Selv om jeg er veldig kjapp på og ta mange bilder av min vakre søster, så stolt som jeg er). Jeg fikk henne til å tegne sammen med meg, og min (ste)søster. Og sammen koste vi oss og lagde masse pene blomster i alle slags farger! Slikt jeg vil ha nært hjertet mitt for alltid. Jeg har jo tegninger fra både min lillesøster og andre barn jeg har vært barnevakt på. Disse henger på veggene mine på soverommet, og jeg er kjempestolt av dem. De er fulle i sprudlende koslige minner.

  --------------------------------------------------

  Akkurat dette med minner. De er så viktige for oss. Og nå flyr tiden forbi her. Jeg tar å ser hvor mange sjokoladekalendere også videre de har igjen før jeg skal lage kvelds og ta en tidlig kveld!

  Håper dere har en fin dag videre.


 • Publisert i Blogg
 • Back on track

  • 13.09.2016, 10:14

  Hei. Jeg heter Maria, er 18 år gammel og bor i Bergen by. Jeg har vært så mye syk og utilgjengelig, at jeg knapt har fått begynt på skolearbeidet før jeg har falt etter alle sammen. Et helt kapittel bak, og vi er i ANDRE uken. Jeg ble rett og slett syk av en skolemix og det faktum at min ikke-eksisterende luft som skulle vært i leiligheten er fikset. Jeg hadde vissnok 0 i luft når fagfolkene sjekket, som vissnok ikke er bra i hele tatt. Dette tatt ut ifra måten mannen reagerte på når han målte verdiene. Bokstavelig talt helt tett, og eneste luften var den som jeg luftet inn gjenom vinduer også videre. Men nå skal det være fikset så det ikke er helt tett. Vi får iaffal håpe det kommer litt luft inn. Blir jo veldig kaldt på vinteren og ha vinduene oppe hele tiden for å få inn frisk luft. Må jo ha frisk luft uansett, men nå er det iallefall ikke helt ekstremt dårlig luft og innestengt hele tiden.

  planner image

  Stress, press og det går ikkje over. Helsen min går det hele jo over. Jeg prøver og puste men drukner i massen, og henger etter i klassen. Lege går jeg stadig til, og av alt dette sykestyret har gjort meg vill. Sitte i ro i èn hel uke, følte meg låst fast i en dødstrang luke. For meg var det hele veldig lite greit, og for andre så var det jo veldig leit. De måtte fore meg, gi meg mat og stelle meg, mens alt jeg kunne var og prøve og puste i feberfantasiene om deg. Svette og gråte mens jeg ropte etter deg så høyt, gud bevare meg hvor jeg har sytet(søytet?).

  Jeg har kule lærere, og ikke mindst greie, som har hjelpt meg mye på vei disse to første dagene jeg har vært tilbake. Trodde jeg hadde gått glipp av mye, men såpass mye var det ikke. Så etter skolen idag blir det èn time spansk-kurs på nett, og et kapittel med oppgaver i Geofag.

  ---------------------------------------------------------

  Nå er jeg i uke nr 2 som tilbake på skolen, og hele kroppen er i et slags mellom-modus. Jobber hardt på skolen og er dødsliten når jeg kommer hjem. Glad jeg bare har deltidsår igjen, for jeg er såpass mye sliten. Det er knapt at jeg orker den litle skoletiden jeg har. Men jeg skal nok klare meg. Jeg MÅ jo bestå i år, ellers blir det bare enda mer problemer til neste år. I værstefall bukker jeg under for presset og flytter langt bort til et sted der jeg aldri har vondt mer.

  Uansett. Helt siden februar har jeg ikke vært den samme. Innvendig var jeg endret for lengst, men det er nå som det starter og vise. Jeg har sluttet med en god del dårlige vaner og startet med mange gode. Men samtidig er noen få ting i det såkalte "gode" gamle. Om ikke bare flere lag av ting som er vondt. Det er da mye en ungdom i en alder av 18 skal måtte takle. Noen av oss er heldige, andre er mindre heldige. Noen av oss vokser opp i en god familie, som jeg misunner grådig. Og andre fiinner seg i et endeløst hav av drama. Noen mennesker jeg har observert har det så "perfekt". Noen få insidenser. Mest grusomme er enkelt sett og brekke en negl eller snuble i sine egne dyre merkeklær. Og noen har mer tragiske liv, der det bare skjer tragedie på tragedie. Noen av dem har jeg sett smuldre opp i intet og forsvinne, mens andre ser du kanskje bak rema1000 smilende. Eller for all del kun på skolen, iført den perfekte masken.

  Det er mye vi godtar. Så altfor mye urettferdighet. Men vi vet ikke annet og gjøre enn og ta det og la livet gå sin gang. Fordi vi er nordmenn, og det er dette som nordmenn er best til. Skyve ting under teppet. Mental helse? Hva er det? La oss gjøre det tabu også kan de som sliter få slite seg gjennom sitt "alene". Alene kan bety så mangt. Alene med familien. ALene med kanskje bare 1 tillitsfull lærer. Eller mutters putters alene som de kalte det i Pippi Langstrømpe.

  piano, broken, and glass image

  Fraværs grensen er vel fornuftig den, men det eneste jeg syns er rart når jeg studerer den? Det faktum at en legeærklæring ikke er godtatt FØR man er i faresone for 10%? Er vel igjen rettferdig, for da kan man skulke frem til en fare for 10% og så gjelder det og skaffe erklæring og sms og kvittering på alt man kan så man ikke mister faget. Man har jo valgt linjen på vgs har man ikke? Jeg vet ikke helt, men jeg snakker iaffal ut ifra det jeg har lest av regler. Viktig å lese DEM først, for jeg mente ikke akkurat dette før ETTER jeg leste dem. Og med tanke på at reglene er lagd for skulkerene. Hmm

  -----------------------------------------------------

  Mye på hjertet idag kan man vel si. Mye som sikkert gjør mange der ute provoserte. Men så har jeg ikke mange lesere etter denne pausen fra alt og alle. Kun instagram jeg er flink å bruke flittig tror jeg. Men den er så privat at ikke hvem som heldst kommer seg inn der. Jaja. Har vert godt med pause fra alt nå når jeg var syk iallefall.Men tungt og være tilbake etter ferien. Selv hvor herlig det innerst inne er. Ensomheten er endelig delvis fylt. Og det samme har endel av tomrommet. Jeg er begynt å blitt syk igjen, men denne gangen er det ikke akkurat det fysiske. Velkommen skal du være, min gamle bekjent. Nå blir det fest med Styggen som romkammerat. Hvem vet vel når han drar sin vei igjen? Han er bare på korte turer ute for å kjøpe røyk, så kommer han tilbake og stumper røyken i hue på deg eller fyller lungene dine med giftig gass, slik at hjernen blir slørete. Det er svart og man kan ikke se gjennom tåken. Da vet man, at styggen er tilbake for å bli. Ivertfefall for en ganske god, lang og hard stund. Selv hvor mye du ikke liker han, så er det ikke det samme uten han. Fordi du har levd med han såpass lenge. Deprsisjon. Det er farlige greier det. Alle tingene han hvisker, roper eller skriker til deg mens han tar fast og henger seg på deg så du føler du veger tusen tonn. Det blir vanskelig og gå, vanskelig og holde snuten fremover. Alt ser så fordømt hardt og vanskelig ut. Men ensomheten? Den er garantert verst. For uansett om du er kompaniert av Styggen vil du alltid føle deg ensom. Tom. Sliten og alene. Ikke at Styggen hjelper på noe av dette. For alle vet at han tvert imot er verdens VÆRSTE romkammerat. Vertfall når han bor inni huet ditt, og folk ikke engang gidder og akseptere hans eksistens.


 • Publisert i Blogg
 • Devils don't cry.

  • 15.06.2016, 14:10


 • Publisert i Blogg
 • Enda en ny engel.

  • 25.02.2016, 11:58

  Vi pratet sammen. Vi smilte. Vi ga hverandre en prat og bare gikk oss en tur. Og vi hadde det gøy.

  Så plutselig ble alt så brått motsatt. Vi pratet ikke mer. Får aldri snakket med deg mer. For du er ikke mer, og eg griner når jeg tenker på det.

  I ene sekundet var du der, og det andre ikke.

  Himmelen har fått en ny engel. Og jeg er ganske missunnelig for og si det mildt.

  Jeg skulle hatt henne her. Pratet med henne. Spist pannekaker og bacon med henne igjen. Hørt henne rappet.

  Men hun er ikke mer...

  Jeg savner deg. Rossy... </3


 • Publisert i Blogg
 • Salt i mine djupe sår.

  • 18.02.2016, 19:20

  Det her har vert en relativt bra dag, med masse bra feedback etter møter (blandt annet på skolen) også videre. Fått beskjed at eg skal klare og fullføre året, noe jeg ble sjokkert over. Men selvfølgelig på en god måte! Jeg er så stolt over megselv! Det har vert en kamp med deprisjon og vanskelig, men jeg har fått komt meg på skolen nesten hver dag!

  aesthetic, glitter, and mouth image
  Men det var også idag, at jeg fikk beskjeden som raserte alt. Minn besteste venn. "lillebror". Fikk beskjeden om å måtte flytte langt vekk. Langt oppi nord. Jeg kunne ikke tro beskjeden. Den knuste meg. Kuttet meg opp som tusen glassbiter, for så og strø salt i såret fikk jeg heller ikke si farvel. Jeg hater og ikke få sagt skikkelig farvel, selv om jeg mest sannsynlig ser han igjen. Det er jo tungt, at en av dine nærmeste blir sendt vekk på kort varsel og du ikke får tatt et skikkelig farvel. Å si hadet er kanskje vondt, men for meg er det mye vondere og ikke få sagt det.

  rose, flowers, and grunge image

  Det beste er og låse det midlertidig inne i kroppen og bare prøve og smile. For så og ta det om kveldene, med lindrende musikk...

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Februar - månden for forelskelse og pizza

  • 02.02.2016, 12:35

  Januar; prøvemånden for 2016 er over og nå starter vårt 2016 for alvor. Vi snakker om billig sjokolade om 2 uker, og masse oppstyr siden morsdagen og valentinsdagen er på samme dag dette året. Gutter som desperat prøver og finne ut hva damene ønsker seg, med det samme dilemmaet for jentene. Gutter trodde man jo skulle være så enkle.. men de er vel ikke alltid det likevel?

  2016, february, and love image

  Dette er bare 2 kapittel, av 12 totale kapittel. Og i dette kapittelet finner jeg meg ventende på en spesiell film skal komme ut på kino. Jeg finner megselv i min favorittmånde siden den kun har 28 dager, og starter på F. Min favorittbokstav og mine favoritt-tall. Snålt eller hva? Men samtidig finner jeg meg i en månde der det er så mye oppstyr om at alle trenger valentinsdate. Jeg skal for min del være med ei veninne på kino den helga. kanskje på premiæren. La oss kalle henne "R". Det er ikke hennes egentlige navn, men jeg har ikke akkurat rett til å bruke hennes fulle navn i dette inlegget.. Men det har dere vel merket i andre inlegg nå for tiden også. Hun er iallefall en utrolig koslig jente som jeg ble kjent med igår. Viste henne litt rundt i nabolaget, spiste brownies å egentlig bare bondet litt.

  Jeg unner alle dere med planer for valentinsdagen en god dag, og håper den blir finest mulig. Og til dere som ikke har date den 14 så håper jeg dere får kost dere med halv pris på sjokolade dagen etterpå! Jeg har som sagt ikke noen valentinsdate, og føler det gjøres mye større enn det trenger av standarene i media på facebook og på instagram. Skal liksom være så svært, romantiskt og flott. Stakkars guttene, noen av dem snur seg jo om.. Så kanskje vi skal gi guttene litt slækk med forventninger, eller hva jenter? 

  valentine and valentines day image

  Billigere sjokolade, her kommer jeg liksom! Altså, alle jeg kjenner går inn og ut av forhold for tiden. 99% er INN i forhold og den ène prosenten er kun et par som er av og på hele tiden. Føler`n? Nei, vi single kan kose oss med pizza og den eneste vi trenger og pynte oss for, er oss selv. Trenger ikke shave leggene engang, bare la det gro som en vill jungel! Neida, plis ikke la det bli så ille med vilje. Gjør det som er komfortabelt for deg! Men husk og kos deg masse den helga!

  Har du noen planer kan du dele dem med meg i kommentarfeltet!

  ~Maria~

  #Valentine #Tanker #Forventninger #Sjokolade #Pizza


 • Publisert i Blogg
 • En hjelpende hånd!

  • 01.02.2016, 11:47

  Ganske fornøyd med baksten igår, av to flotte suksessterter til herren i samme hus som skulle flytte. Den var så mettende så vi har fortsatt mer igjen av nr 1, og nr 2 har jeg selv nede i leiligheten. I tilfelle min kjære bestekompiss som nettop fylte 19 kommer på besøk. Om han ikke kommer på besøk vet jeg om 2 gutter som vil bli kjempeglad for kaken! Forrige gang var det jo en viss person som har sagt han "ikke liker kake", men som spiste opp halve jeg lagde til bursdagselskapet mitt. Så han spiser den nok opp, om han får kloa i den. Hehe.

  Hjalp dem også med spesialmiddagen. Stakkaren som skulle flytte var jo kjempestresset. Vanligvis tar han ting uten stress, men denne gangen skulle han jo absolutt ha startet å pakke litt i forkant. Men tilbake til maten. Det var en skikkelig meny! Løvbiff, saus, pomfriets og fløtegratinerte poteter med mer tilbehør. Ble såpass mette vi trillet ut døren! Mest av alt ble jeg stolt over kaken jeg lagde, for den fikk jeg gode komplemanger på. "hemmeligheten med glasuren" haha. Den røper jeg ikke..

   

  Etter forrige ukes tur til Fløyen bestemte jeg og "Z" oss for og huske og ta oss en ekstra tur for å grille med en gjeng med venner. Noe jeg ser frem til! Men nå har jeg endel skolearbeid og gjøre foreløpig. Torsdag blir det en utekveld med jentene i klassen, som jeg ser ganske mye frem til, og ellers drar jeg kanskje en tur til min far om ikke jeg skal se om været blir bra og finne på noe her hjemme!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Trosset vêr og vind!

  • 27.01.2016, 10:30

  Igår dro jeg og "Z" på en liten tur. Men det var ikke hvilken som heldst tur. Vi gikk opp fløyen i Bergen, en topp hun ikke hadde gått på før, i typisk bergensvær! Ikke annet enn 3 fotografer og noen få forbipasserende var og se på toppen. Og fotografene hadde tatt fløybanen opp! (noe som rett og slett er juks)

  norway, bergen, and lights image

  (Illustrasjonsbile fra weheartit, ikke det jeg selv tok)

  Vi var opptimistiske og sta, for vi skulle opp. Men det var tungt det førtste stykket. Det ble heldigvis bedre og føltes kortere når vi kom på flatere veier. Følelsen av og komme seg opp var umenneskelig digg! For så og komme hjem og sove i nytt sengetøy, og fått noen klesvasker ferdig før eg la meg. Den deilige følelsen kan ikke beskrives!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Ubrukelig.

  • 17.12.2015, 20:53

  Det er definitivt ordet som går gjennom hjernen min når jeg sitter og jobber med en historieoppgave. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Sålangt har jeg skrevet èn sørens setning som har noe med selve oppgavestoffet og gjøre... Ellers har jeg skrevet opp selve oppgavene og kilder, og laget forsiden. Men noe fagstoff? Langt ifra. For da må jeg lese meg gjennom 4 sider. Prøvde og bruke Daria.no som en snarvei med og finne ut om koloniseringen av afrika i korte trekk men nå funker tydligvis ikke Daria av en eller annen grunn, så jeg er frustrert å vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

  grunge, galaxy, and hand image

  Jeg er no-good og klarer ikke og konsentrere meg! Jeg hater det som pesten. Også nærmer det seg jul, noe jeg ikke er så utrolig fan av. Men jeg skal værtfall få skiftet navnet mitt iløpet av de neste dagene ganske kjapt, så det ser jeg frem til. Å hete Beatrice er bare 2 klikk unna!! <3

  Image by Tota violet

  Og for en gangs skyld så oppnådde jeg noe nytt idag. For idag har jeg ikke oppført meg som en forbannet kaktus. Jeg har faktisk ikke prøvd og skyve folk unna grunnet stress og redsel. Jeg fikk faktisk ledd til jeg fikk vondt i magen, og glemte stresset mitt helt en liten stund og tok på meg en av karakterene mine som jeg kaller for "Karen". Viss du vet hvem Halvor og Kong Halvor er så kan vi si at "Karen" er min "Kong Halvor". Eller at "Karen" er min "Mr Bean" som "Bean" er for skuespilleren om du ser det på en annen måte. Hah. Og dette kommer det mye rart ut av! Spesielt på snapchat.

  PS: Nei, jeg tenkte ikke å skifte navnet mitt til Beatrice. Men kom gjerne med forslag til kule ting og kalle segselv! Er det kanskje noe DU kunne tenkt og skiftet navnet ditt til?

  Jeg er iallefall definitivt ingen Maria.

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Ut på tur, aldri sur!

  • 02.09.2015, 09:40

  Idag har eg endelig fått fikset pc'en min, som endelig fungerer på internettet. Flaks for meg at eg fekk sendt den opp til Bergen, ellers hadde jeg ikkje hatt PC i det hele tatt! Den eg låner på "huset" fungerer jo ikkje på nett.

  Ellers er det godt å være tilbake i bloggverdenen!

  20 August gikk eg opp Isdalsbreen, videre opp til Raudmanen og ned mot Fløyen også gikk eg heilt ned igjen.

  Det var ein knakande fine tur, men da va jo litt tungt! Eg har ellers gått opp fløyen med tante Solveig igår, og ellers har eg trent på tredemølla. Blitt mest henging med venner og skole no i det siste. Kom faktisk inn i Bergen, så det var jo fett!

  "Der ingen kunne tru at nokon kunne bu"

  Vi blogges!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Sunshine!

  • 18.06.2015, 22:12

  Det var riktig nok ikke stort til solskinnsdag i Bergen idag, men det var en fin dag for meg da! Jeg fikk sovet lenge, og både gått på butikken og baket oreo-muffins sammen med Madar. Vi er kjempeflinke må jeg si altså! .... med litt hjelp fra Toro. Haha.

  Vi tenkte og gjøre det så lettvindt så mulig denne gangen, og tok en liten egen vri med inspirasjon fra andre oreo-muffin oppskrifter jeg fant på nettet. Det både såg og ble kjempegodt!

  Det var enkelt nok og blande muffinmiksen inn sammen med knust oreo. Du kunne bruke vanlig kakemiks også da, som du blandet det med og steket på 180 grader i sirka 15 minutter. 

  Tror en av grunnene dei ble så vellykket var vårt gode humør og megagode tålmodighet og danseskills.

  Absolutt en viktig ingrediens når du lager mat!

  Det endet med at kjøkkenet luktet himmelsk etterhvert. Luktet gode muffins med andre ord!

  Vòla! Et godt resultat!

  Ellers hadde jeg en sinnsykt kjekk kveld igår med gutta, der vi koste oss på Kjell sin siste dag. Vi hadde en vanvittig putekrig! Første gangen på lenge eg har hatt det så gøy som i desse huset med disse karene. Det er virkelig liv! Husker første dagen sprang dei i gangene og lagde bråk. Typiske gutteting. Vi er nesten blitt som en familie. mer som en familie av gode venner. En skje godt humør, en halv teskje intriger og en full kopp av glede og energi fra guttene. 

  Også var eg sist men ikkje mindst på biltur med Linn-Marie. Fikk noen klassikere på radioen mens vi kjørte ut til Sotra og dro på Sartor senteret og kikket. Fikk meg litt å drikke og noe godt, før vi satte oss i bilen tilbake igjen. Ble smådansing på denne bilturen også! Blir jo det når du får så gode klassikere på radioen!

  Jeg sparte forresten noen muffins fordi søsteren min skal komme imorgen, så det skal bli kjekt! Gleder meg!

  Vi blogges!

  *~Smiley~*


 • Publisert i Blogg
 • Smile and be happy!

  • 13.05.2015, 10:15

  Den siste uka har jeg brukt til å prøve å fokusere på det positive i noen av de negative stundene og stressfulle stundene jeg hadde på skolen. Er ikke det enkleste når du snart skal få vite om du kommer opp i matte skriftlig, og du er stressa over en prøve som går rett vest..

  Be happy for this moment. This moment is your life.
  -Omar Khayyam

  Men helga som var, var flott den altså! På lørdagen fikk jeg henge med venner, spise god mat og kjøre tur. Jeg fikk også gått en tur for megselv, og tullet mye med søsteren min. Søndagen var vel bare fylt med latter hele dagen, der jeg hadde latterkramper og diverse.

  I just find myself happy with the simple things. Appreciating the blessings God gave me.

  LifestyleMorning 😏😁💙

  Mandag var som mandager flest, og tirsdagen var grei!

  The queen ♡Smile

  The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.

  Gårsdagen var egentlig en ganske grei dag, der jeg hadde en okei dag på skolen og ble enig om hvor jeg skulle være på 17 mai. Samt at jeg og mor dro en tur til behandler i Haugesund, før vi hentet søskenbarnet mitt og hun ble med til oss. Spiste god mat, og vi lakket negler. Jeg tok et 17-mai inspirert design på neglene hennes og lakket det som det norske flagget.

  Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.
  -Marcel Proust

   

  Vi blogges!


 • Publisert i Blogg
 • Vandring mellom drømmeverden og virkelighet.

  • 06.05.2015, 20:00

  Kjære bloggvenner, jeg må fortelle dere litt om hvordan de siste dagene har vert!

  Det var ei heilt fantastisk, superb helg for og starte dette inlegget!

  - | via Tumblrdreams and other nice things

  Eg fekk langhelg, og fekk reise til farmor og farfar på besøk. Der koste eg meg, og besøke min barndomsveninne Merete. En utrolig flott og snill sjel, som eg alltid har kunnet stole på siden barnehagen.. Og vi var sammen nærmere hver dag hele langhelga! Jeg møtte også å noen andre gamle venner, og det var ultrakoselig med filmkveld, tur og tacokveld. Samt en tur på kafe med besteforeldrene mine og tanten og onkelen min.

  Galaxy coffee

  På slutten av helgen så fikk jeg treffe lillesøsteren min for en kort stund, og lekt litt med henne. Og jeg fikk se kyllingene som hadde klekket ut oppe hos pappa. Og jeg satte ganske stor pris på hele helgen. Jeg hadde rett og slett hatt det fantastisk og kunne ikke drømt om en bedre helg! En av de beste eg har hatt på lenge, og jeg mener det.

  Jeg har fått sovet godt, uten mareritt i noen netter. Heldig for meg, som er blitt mer vant til mareritt etter jeg hadde en ganske så tøff tid som lot meg igjen med noen arr. Heldigvis også noen arr som ble helet når jeg var ferdig med det tøffeste, men noja!

  Jeg er heldig som bare er 17 år og som kan ha flere helger som det! Jeg har noen vanskelige dager på skolen fordi jeg har faglige problemer med megselv, konsentrasjon og litt motivasjonsmangel i mattematikken, men jeg håper også den vanskelige biten skal bli historie så det blir enklere!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Full Storm!

  • 10.01.2015, 17:41

  Internettet har vert så ustabilt at eg ikke har fått lagt ut inlegget eg jobbet med igår. Stormen herjer jo helt vilt! Akkurat nå er eg ikke hjemme engang, men på besøk hos tanten min...

  Har vert litt med veninner idag og ellers gjort lite. Var ute med hunden til veninnen min. Altså, jeg, hunden, og 2 veninner. Var kjekt, men det var da ganske sterk vind ute da! Og litt kaldt. Har jo klemstret ene fingeren i en liten "krangel" med enn venn på Sygna. Så den er litt rar av seg... Menmen! Digg med sterk vind vil eg si. Selv om det er rene stormen ute! Glad for det egentlig, og det skriver eg litt om i et annet inlegg. Hvorfor eg er glad i vind er ikke bare fordi eg har gode minner fra fjellturer og båt turer med stormfullt vind og vêr, men denne gangen har det med litt andre ting og gjøre!
  Det har blitt et langt inlegg av det eg jobber på med akkurat nå, og eg syns det er godt å få skrivet det ut. har jo hatt noen tanker i hodet eg har villet dele. Men kan hende eg redigerer det nå som eg har sjangsen. Tenker på at eg redigerer det når eg kommer hjem på pcen min for det er ikke alt eg trengte å skrive i inlegget likevel. Men eg lurer også på om eg bare skal redigere mindst mulig så eg kan føle det kommer rett fra hjertet... Hva syntes dere?
  Vær obs:  Det kan nok bli et sterkt inlegg.
  Er ikke helt sikker på hvor personlig det blir når eg er helt ferdig med det. Var jo sirka ferdig, men så tullet strømmen så eg ikke fikk skrevet mer... Uansett, dette er den typen inlegg som eg stort sett laget denne bloggen får og blir spennende når eg er ferdig..

  Vi blogges!
  klem fra denne bloggeren ;)
  #Blogg #Hverdag #Storm #Vêr


 • Publisert i Blogg
 • Gullkorn

  • 21.04.2013, 17:51

  Støtte på dette gullkornet og ville dele det med dere:

   

  The Mess:

  A man came home from work and found his 3 children outside, still in their pajamas, playing in the mud, with empty food boxes and wrappers strewn around garden, The door of his wife?s car was open, as was the front door to the house and no sign of the dog, walking in the door, he found ?an even bigger mess.

  A lamp had been knocked over, the throw rug was against one wall, In the front room the? TV was on loudly with the cartoon channel, the family room was strewn with toys and various items of clothing. In the kitchen, dishes filled the sink, breakfast food was spilled on the counter, the fridge door was open wide, dog food was spilled on the floor, a broken glass lay under the table, and a small pile of sand was spread by the back door.

  He quickly headed up the stairs, stepping over toys and more piles of clothes, looking for his wife. He was worried she might be ill, or that something serious had happened. He was met with a small trickle of water as it made its way out the bathroom door. As he peered inside he found wet towels, scummy soap and more toys strewn over the floor. Miles of toilet paper lay in a heap and toothpaste had been smeared over the mirror and walls.

  As he rushed to the bedroom, he found his wife still curled up in the bed in her pajamas, reading a novel? She looked up at him, smiled and asked how his day went. He looked at her bewildered and asked, ?What happened here today?? She again smiled and answered, ?You know every day when you come home from work and you ask me what in the world do I do all day??
  ?Yes,? was his incredulous reply..

  She answered, ?Well, today I didn?t do it.?

   

  Det er på engelsk, så det er litt dumt om det ikkje er alle av dere som fortsår kva som står, men eg rekner med at mesteparten gjør det.

  Legg igjen en kommentar om dere har noe og si om gullkornet :D alltid kjekt å få en kommentar med meningene deres :)

  -Maria-


 • Publisert i Blogg
 • Farsdag!

  • 13.11.2011, 20:46

   

  Idag var da farsdag!
   
  -Ka ga du til faren din?
  pappaen min fikk eit teppe og noken DEILIGE luksus-sokker fra Nille.
  Farfar fekk også sokkar ^^
  han tok de på seg med ein gong og  han og framor trudde ikkje på at sokkane var frå Nille!
  Men det var de altså!
   
  Igår overnatta eg hos Milli eller Mailin og me tok bilder, film og lagde sang!
  Sku leggje han ut men var litt busy, og akkurat no er eg hos mormor og bessen.
  - ka kaller du bestefaren din/morfaren din?
   
  -Kva syntes dåke om designet??
   
  Gjerne kommenter^^
  Takk!
   

 • Publisert i Blogg
 • Pappahelj

  • 11.11.2011, 20:57

  Da var det pappahelj<3

  e litt busy så d blir ikkje så stort inlegg...¨

  sitte her å ser på TV> Dagens Mann

  Mailin e her me meg ^^

  Så e da 11.11.11..

  På skulen deiras hadde de skreve 11x5 for tid månde og dato..

  Bilde kjeme nok i Grannar eller haugesunds avis

   BARE KANSKJE!

  No må eg gååå..

  BLOGGES<3<3

  -M


 • Publisert i Blogg
 • NOKEN bilder fra RihannaKonserten!!

  • 22.08.2011, 19:08

  Noken bilder fra konserten:

  (fra mamma sine face bilder)

   

  ^me e klare for some acion!^

   

  Tinie: when i sey Tinie u sey Tempah! Tinie: tinie!  Everyone: Tempah! x3

  :P

  

   

  

   

  Redy for the Rihanna consert? Yes indeeeeeed!

  ^^  Her e Tante Elisabeth, Mamma og meg :D Alle de 3 jentene ;)  ^^

   


  Santigold kom og på scenen rett etter Tinie :)
  

  

  << i DEN kom Rihanna!


  ^sang dedikert til utøya^
    ^De viste teksten opp sånn her, sånn at ve kunne synge med viss vi ville :) ^ 

   

   

  Sånn :)

  Det var noken av bildene fra mamma sine facebook bilder :)

   

  - Ka syns du ?

     


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av