Tabra - Mine tanker omgjort til ord
Tordenvær!!

  • 27.09.2014, 16:10

Livet i Balestrand er ikke moro når det tordner og lyner såpass at hele Internatet rister!
Helt seriøst så ristet internatet, og det var en litt ekkel opplevelse. Senere merket eg at det var en brann i nærheten! off. Det var egentlig ganske ekkelt. Og det brant skikkelig! Brannbil kom heldigvis da, selvfølgelig. Den kom ganske raskt også, som er ganske bra. Det kunne jo ha spredd seg utover!

Som i fjord skapte tordenværet problemer. Det betyr 3g bruk fordi Internettet ikke funker midlertidig. Det er ikke særlig artig, men det er da andre ting og finne på enn og sitte på nettet hele dagen! Men blogg oppdateringer blir noe annet med. Har fortsatt en bloggpause med unntak av de tidene eg får noe inspirasjon til å blogge.

Håper blogg gleden, og tid til å blogge i det hele tatt! Eg har jo hatt dårlig tid til å blogge i forhold til skolen, sant? Det er prøver, skole også måtte det absolutt komme perioder som er vanskelig å konsentrere seg. Må gi alt til konsentrasjonen min, er jo litt sånn og være et Ekornbarn! Man kan ikke ta alt samtidig, for det kan bli for mye. Og er man så heldig å ha litt konsentrasjon en dag, er det lurt og bruke det rett! Hehe. Ikke la god konsentrasjon gå til spille, om dere skjønner.

Denne helga har eg besøk av søsteren min, og vi ser en film nå. Skulle gått ut og tatt noen bilder, men det er litt dårlig vêr ennå. Ganske mye regn. Ute i et minutt og du er dassblaute som om du har tatt en dusj med klærne på! Hehe.

~Nerden~

#Blogg #Hverfag #Info


Avskjed.

  • 21.09.2014, 13:47

Ville skrive et inlegg til minne om en kjær person som snart drar sin egen vei.

Det er siste søndagen til en av sygna's kokker. Roger. Flott svenske, med fantastisk humør. Får så mange her oppe til å smile, og i godt humør. Kan trygt si eg snakker på vegne av alle sygna elever at han er velkommen tilbake, på besøk, vi vil hvertfall savne han stort.

Roger har en uke igjen før han skal dra tilbake til sitt kjære hjemland. Svergie. Det er flott for han, og ha denne muligheten. Og eg unner han dette. Lage god mat, til andre enn oss sygna elever. og å ha muligheten til og være nær familie og venner. 

Utrolig glad på dine vegne Roger!

Dette er mitt offentlige farvel til en kokk som vil bli dypt savnet. 
Med sitt fantastiske humør, og vanvittig gode utstråling. Han har fått de trøtte morgenene mine bedre. Letta på smilebåndet. Vært en god person mot alt og alle! Bare ved å se han bak disken på kjøkkenet gjorde at det kom et smil på lippene. Håper jo du kommer på besøk!
Vet jo hvem eg skal kontakte i svergie, dersom det er noe bryllup eller diverse. Hehe. 

Tusen takk Roger.
For mange av oss har du gjort årene, eller kanskje bare det ene året på sygna.. helt fantastisk!

Gå ut og vis hva du er god for, for eg unner andre og få smake den gode maten din, og ta del i ditt gode humør. 

 

#blogg #avskjed #farvel #minne 

~Maria~


Quote.

  • 30.08.2014, 11:00

Bildet henta eg fra 9gag. Hihi.

-Maria


Normal is boring.

  • 28.08.2014, 21:10

Først av alt. Hva synst dere om det nye designet?

Og siden eg har spurt om det så går eg bare rett på sak. Vet torsdag er for mote-relaterte inlegg, men dette inlegget kommer til å handle ganske så lite om det idag. kanskje en liten inspurt, men det må dere lese for å finne! Eg gjorde et moteinlegg forrige uke, og eg har noe anna eg har litt mer lyst å dele så blir det mer et "oi, så kleint" inlegg for å si det på en annen måte. Eller kanskje mer et "så rart!" inlegg. Tanker om hendelser fra uka, om du skjønner..

Eg hadde en ganske fin dag idag forresten. Fekk brevet mitt idag! Hadde venta på det en stund nå! Må vel skrive et tilbake snart da tenker eg. Hehe. Eg fekk en veldig fin tegning og to som eg hengte opp på veggen min! Så fekk eg en fin samtale og to, gjort lekser med Lea og hatt en sykt morsom dag på skolen! Stor lykke av små ting gjennom dagen. 

Hver dag denne uka har da skjedd mindst 1 rar ting, og idag så skjedde følgende; Eg satt på internatet etter skolen også plutselig gikk en tilfeldig fyr forbi. Og han hadde på seg rosa tøfler og grønne sokker! Haha. Vet ikke hvorfor, men det var en av dei tingene eg la ekstremt godt merke til. og eg syntes det var litt snålt av en gutt og gå i rosa tøfler og grønne sokker. Menmen. Mener det var snålt på en god måte altså! Men eg a liksom så godt merke til det. 

Skyper med mamma nå, og har besøk og blogger samtidig. Hmm.. vansklig og følge med på alt! xD 

"supersau"- sitat av jarle. 

Ellers var det morro i litt bilder, og turer og tull å ball.  Mamma lager for eksempel nydelige grimaser til meg på skype. Og plutselig så ser eg katten pia som går en tur forbi. Og en vill stefar er plutselig i bakgrunnen! Hehe

Også en episode fra min (av og til) ganske kleine liv.. 

Eg skulle på kino med Jørgen. og eg trodde filmen starta 20.00. Men den starta 18.00... Ops? Ooog så  merka eg da først når filmen var halveis over! Kleint. Bare. litt. kleint. For meg. Siden eg ikke hadde fulgt godt nok med. Seriøst typisk meg og gjøre sånne teite ting, også blir det kleint fordi eg blir flau fordi eg glemmer noen småting, eller har misforstått. 

Misforståelser kan være kleine, men også ganske morsomme. Tihi.

"Jarle gikk en tur i skogen.... Og hørte skybert lo... For jarle glemte sine sko.. " Liten regle dedikert til han Jarle, og hans reise for å finne prinsesse Le(i)a

#hverdag #livet #ungdom #Kleint #internatskole

~Nerden~


Den meget intressange reisen.

  • 26.08.2014, 17:57

Det var en gang. På en tur i Balestrand. At eg gjekk sammen med skogfolket også såg eg ei lilla larve. Det var ganske intenst. Eg tror den het Tore. Ikke forveksl han med Tore Tang... Da blir han så sur at han pupperer.
Da eg endelig kom frem til pepperkakehuset, tok eg bare med meg det mest nødvendige av niste før vi tok turen hjemover.
Og må si det var intressangt på hjemturen altså. IKKE MINST! Jeg såg nemlig en sykt rask snegle. wow.
Lurte på om eg skulle nevne hjorten eg såg idag. Men det var ikke intressangt nok...
Det var altså den meget intressange reisen min, med skogfolket, til neverland.
Forresten. Om dere skal gå på slike reiser, husk niste og å passe dere for ville Jarle'r.
xoxo
Maria

Hvordan har deres dag vert?

Klem fra ~nerden~ og en fyr som heter Jørgen. :)


Når smil er ekte.

  • 20.08.2014, 14:17

Det var en tøff dag igår. Trenger eg si mer enn det? Ikke misforstå meg nå. Hadde ikke så stor grunn til at det skulle bli tøft, men det blir av og til sånn. Det er ikke noe veldig alvorlig på en sånn dramatisk måte, vil eg si.

Eg sitter i timen å får vansker med å puste. Det blir tung luft å da blir klamt å ekkelt. Det kan skje med meg helt plutselig! Og så går det kanskje fort over. Men igår gjorde det ikke det. Vil ikke gå så mye inn på alt som raste i hodet mitr, men kan si det var tøft å vanskelig å skjule denne gangen.
Plutselig panikk og en ufyselig ekkel følelse i magen, fordi det er så forbaska mye folk i køen til lunsjen på skulen! Det ble som en klynge av mange folk å eg syns det ble forferdelig ekkelt.
Føler noen i det hele tatt det sånn? For meg føles det som om alle ser på meg å eg blir veldig nervøs. Som eg er heilt aleine og blir ledd av og sett stygt på. For å si det sånn: Om noen ler av en vits litt for nærme meg så tror eg at dei ler av meg, og det er eg som er den morsomme vitsen. Henger du med?
Eg er ikkje akkurat så god i å holde på en samtale med folk eg ikkje kjenner heller.. Men det har nå forbedra seg! Spesielt i sommar på jobben, men og litt etter eg begynte på Sygna VGS.

Sosiale ting kan være fryktelig skremmende... rett å slett.. Men sånn er det ikke heldigvis for alle! Men det er sånn for meg. Det er ganske likt sånn eg tenker til tider.

Det blir ikkje bedre av at du får masse tanker som forsterker redselen eller dei andre følelsane.

Men da går relativt greit nå! Og det er jo bra? Men når det da en dag plutselig bygger seg opp igjen.. Og du aner ikke koffor. Kanskje starta det som eit stikk av ensomhet i magen.. Liten følelse av å være utenfor.. Så må du kjempe for å ikkje løpe ut av klasserommet, og du må kjempe mot tårene. Og etter en dag på og av med det så føler su deg sliten.. Så sykt sliten..
Men så lemge du ikkje dro ut av det klasserommet, så har du jo vunnet over følelsen i magen.
For kvar sånn dag, der eg våkne opp å føle at alt er bra, men så går ting litt annerledes... Men likevel så lar eg ikke det ødelegge? Ja. For kvar sånn dag, så er eg sterkere. Kanskje trengs litt hjelp og gode ord til å pushe deg gjennom dagen.. Men og flykte hjelper ikke. Og kan i værstefall gjøre ting værre.

________________________________________
Sygna har vert en stor greie for meg. Eg har lært megsjøl og bli sterkere og mer selvstendig. Eg har fått unik støtte fra familie og venner og kan nå sei at eg har fått meg ein opplevelse for livet. Minner for livet. Og venner for livet.

Det er en erfaring, dette med Internatskule. Og for meg så møtte denne erfaringen meg positivt. Da kan ha vært hardt. Vanskelig. Men nå er eg endelig komt i mål med ting eg satt for megselv i fjor. Eg hadde plan om å nå dei innen 3 året, og trodde ikkje da ville ha skjedd så raskt... At eg har fått fremgang allerede er fantastisk!
Og det er bare noe eg kan takke kretsen rundt meg. Dei som støtta meg. Dei som delte tårer med meg. Hjalp meg og var sammen med meg i tykt og tynt. Spesielt mammó mi. Hu har vert fantastisk støttande. Og eg håper at om noen vurderer internatskule og leser dette så velger dei det. Kanskje ikkje du føler deg igjen i noe av det eg skrev, men da e mange andre gode grunnar til å bu på internatskule!

Godt miljø.

Gode vennskap blir skapt.

Kunnskap om deg og kjekke/flinke lærere.

Selv om du går gjennom en tøff dag; smil. Ikke bare fordi du kler det. Men også fordi det ganske ofte fører til ekte smilende følelser. Smil også fordi det vil føles bedre. Kanskje ikke nå, men om du slutter å flykte og gjemme deg, og starter å kjempe. Ja da kan du få fremgang. Bli sterkere. Bli sterkere slik at du kan komme med ekte smil, med ekte glede. Smil for din fremgang, ikke for den falske fasaden sin skyld.

Det er et "visdomsord" fra meg og da eg har lært for denne gang!

(Eg skulle tatt med et bilde her og nå, men det ville ikke laste seg opp)

Ellers har eg ikke så mye på hjertet! Har begynt på foto- vennskap- prosjektet, men mangelen på en PC gjør at eg ikke kan laste opp bildene, (må dessuten spør om lov av diverse personer først) Og det er også grunnen til en dårligere kvalitet på blogginlegga!

Vi blogges no ein gang i fremtiden! Eg har ikke tenkt å slutte med det enda, men av og til er det lov å gi seg selv litt bloggpause. Hehe.

Q: Hatt ei fin skuleuke sålangt?
~Maria~


Fienden min.

  • 24.02.2014, 19:17

Denne gode dagen lot seg ikke knekkes. Den er en smule dystrere, men likevel tapte eg ikke. Jeg gikk imot dagen med et smil. Positiv, glad og lattermild, våkna eg til en regnværsdag. Om eg satt regnet til siden, så var det fortsatt en fin dag.  Og i mine øyne så jeg en solskinnsdag. En ny dag, og en ny mulighet. Oh, what a wonderful day! 

Picturesque Freedom<3

Og selv om noen dager er sånn, en dans på roser på en eng fult av solskinn, så er de ikke helt sånn oppi hodet mitt.Jeg prøvde mitt beste for og gi blaffen i tankene mine. Og har du lest bloggen min, så tror eg at du vet det faktum at jeg ikke syntes det er lett å bare gi slipp.Jeg klarer meg fint i noen timer på en god dag, men så går det i dass. I noen tilfeller vil jeg si det går verre enn i dass.Tror ingen aner hvor forferdelig jeg føler meg noen dager. En kompis ble til og med overraska over kor godt jeg skjulte smerten, kampen og noen av problemene. Deler har jeg jo skjult for megsjøl også..Men og skrive det på bloggen er vell heller ikke noe lurt? Jeg vet jo folk alltid har lett til og kunne tro jeg er en oppmerksomhets-søker, som sannheten er at jeg ikke er det en plass. Selvfølgelig vil jeg ha oppmerksomhet, men det er for og få det bedre med og få hjelp! Det og fortelle om tanker på bloggen er en stor greie, og da tenker jeg på at jeg faktisk trykker publiser. Det og dele tekster om min fiende, det jeg sliter med og sånt.

Jeg overrasker megselv hver eneste dag.

SummerMorningenjoy life

Jeg gjør ting som gleder meg, men tankene klarer og vrikke seg inn. Er ikke enkelt og være meg. Haha.

~Maria~


People change,

  • 26.01.2014, 20:59

Man ser folk man var med i barnehagen, eller gikk på barneskolen med og tenker WOW! Noen ganger så endrer de seg ikkje mye, men det er da alltid en endring i folk tenker eg. Som noen av dei eg gikk på barneskole med. Samme gamle, og virker ikkje som om dei har endra seg ein einaste plass. "Lika galne" som det seiast.

Men denne overskriften tenker eg mest på megselv. Eg har endra meg mye. Men så er det heldigvis mest av dei positive endringane som er gjort av meg selv ;) Kan ikkje komme på noken negative akkurat no. Har komt over en god del negative uvaner. Noen ting endrer seg aldri, som sagt.

-

~Everything seemed so bright! But in the end, it was hope getting darker.. 

~I need to give up things to get a chance for other, upcoming and better oppotunities.

~But this is a big gamble, and I'm afraid to lose it all. 

~I'm pulling the safe line and withdraw.

~Because I've lost once before, and I'm not going to do it again.

~This time I'll give in, and change the way of my eyes to se.

~Maybe it will appear a new world, shining. 

~Maria~

26.01.14

Refresh :(

Håper dere har hatt en fin helg, og kanskje har dere kost dere hjemme. Med tanke på kor mye vind, så tviler eg ikkje på det :) 

~Maria~


weheartit #26

  • 15.12.2013, 15:34

Inleggets weheartit: Fyrverkeri!

♥* | via Facebook

Tumblr. Follow me.

Christmas in Paris

Untitled

(100+) Tumblr

Firework

Love sparks!

Untitled

Untitled

-Maria-


Quotes #4

  • 05.09.2013, 20:21

 

?Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.? 
― Bernard M. Baruch

 

Kushandwizdom (TheGoodVibe) (@thegoodvibeco) | Intagme - The Best Instagram Widget

 

?A friend is someone who knows all about you and still loves you.? 
― Elbert Hubbard

 

-Maria-


Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.Arkiv


Bloggdesign avhits