Tabra - mine tanker omgjort til ord
Enda en ny engel.

 • 25.02.2016, 11:58

Vi pratet sammen. Vi smilte. Vi ga hverandre en prat og bare gikk oss en tur. Og vi hadde det gøy.

Så plutselig ble alt så brått motsatt. Vi pratet ikke mer. Får aldri snakket med deg mer. For du er ikke mer, og eg griner når jeg tenker på det.

I ene sekundet var du der, og det andre ikke.

Himmelen har fått en ny engel. Og jeg er ganske missunnelig for og si det mildt.

Jeg skulle hatt henne her. Pratet med henne. Spist pannekaker og bacon med henne igjen. Hørt henne rappet.

Men hun er ikke mer...

Jeg savner deg. Rossy... </3


 • Publisert i Blogg
 • En hyllest til han jeg elsker så høyt.

  • 19.02.2016, 19:51

  Jeg husker første ganger jeg traff deg. Det første jeg tenkte var "En ny venn?". Ingen andre spørsmål. Alle skal liksom dømme etter utsende osv, men første jeg så var et vennlig smil og en fantastisk personlighet. Noe jeg har satt meg som et mål og gjøre 100% av tiden med alle jeg møter etter 2013. Jeg har gått på mange smeller, der de kanskje virker litt greie, men glimtet i øyet deres var der ikke. Men det var det hos deg. Du er den siste jeg valgte å stole på. Siden omstendigheter rundt meg gjordte at jeg fra nå av ikke klarer og stole på mennesker mer. Jeg er kanskje åpen, men å stole på noen er ikke samme for meg. Åpenhet er en del av personligheten min. Litt for stor del, siden jeg bør lære meg og holde kjeft 100% av tiden. Jeg hater megselv hver gang jeg opner munnen, selv om eg kanskje bare sier en liten bokstav føler jeg det er en bokstav for mye. Men du fikk meg ikke til å føle meg dum. Du lo av tingene jeg sa, og du forstod meg. Du oppmuntret meg til og si ting som slo inn i hodet. "Burns", som jeg vanligvis holdt for megselv..

  Jeg elsker deg. En mer fantastisk person enn deg skal bli vanskelig og finne i dette universet av underligheter. Så da jeg fikk vite du skulle flytte igår raste hele verden min sammen. Jeg knuste. Jeg er fortsatt helt knust. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Inni meg er det en hel krig. Alt har jo sett så bra ut, og så ble alt værre i løpet av de siste 2 ukene. Inn og ut på legevakten. Jeg begynte og bli sliten. Jeg sov mye. Alt var ikke så godt som det var tidligere.  Tøffere og stå opp om morgenen. Svarte hunden forfølgte meg. Tankene: Jeg var en byrde. Jeg var svak. Jeg var patetisk. Og mislykket. Men ikke i dine øyne.

  Du var min redning. Jeg ble pingvinmamma. Jeg ble så glad i deg, og det er jeg ennå. Så alt jeg håper på er at du kommer deg tilbake til meg. Så vi kan være sammen igjen. Grille, gå turer om sommerkveldene, musikk og synge sammen. Ikke mindst tulle oss og ha det kjempegøy som vi pleier når vi er sammen.

  Stor klem fra mammapingvinen xoxo

  Og til alle dere som har noen dere savner, så håper jeg dere snart får se dem igjen!

  ~Maria~


  Salt i mine djupe sår.

  • 18.02.2016, 19:20

  Det her har vert en relativt bra dag, med masse bra feedback etter møter (blandt annet på skolen) også videre. Fått beskjed at eg skal klare og fullføre året, noe jeg ble sjokkert over. Men selvfølgelig på en god måte! Jeg er så stolt over megselv! Det har vert en kamp med deprisjon og vanskelig, men jeg har fått komt meg på skolen nesten hver dag!

  aesthetic, glitter, and mouth image
  Men det var også idag, at jeg fikk beskjeden som raserte alt. Minn besteste venn. "lillebror". Fikk beskjeden om å måtte flytte langt vekk. Langt oppi nord. Jeg kunne ikke tro beskjeden. Den knuste meg. Kuttet meg opp som tusen glassbiter, for så og strø salt i såret fikk jeg heller ikke si farvel. Jeg hater og ikke få sagt skikkelig farvel, selv om jeg mest sannsynlig ser han igjen. Det er jo tungt, at en av dine nærmeste blir sendt vekk på kort varsel og du ikke får tatt et skikkelig farvel. Å si hadet er kanskje vondt, men for meg er det mye vondere og ikke få sagt det.

  rose, flowers, and grunge image

  Det beste er og låse det midlertidig inne i kroppen og bare prøve og smile. For så og ta det om kveldene, med lindrende musikk...

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Fokus på kropp og sjel.

  • 08.02.2016, 11:50

  girl, free your mind, and mindfullnes image

  Forrige fredag var eg på en treningsøkt eg har lengtet etter i flere uker på og kunne få med meg noen på. Nemlig min flrste skikelige yoga time. Jeg gikk helt ut og gjorde endel av de vanskeligere øvelsene sammen med instruktøren. Det var hardt, men utrolig deilig følelse både i timen og etterpå. Anbefaler og prøve yoga for alle. De som sliter med stress og beveglighet blandt annet.

  fit, fitness, and yoga image

  Jeg er jo en person som er veldig opptat av kropp, sinn og sjel. Mindfullness er det som har hjelpt meg gjennom sinnsykt stressende tider, meditasjon har holdt meg i sjakk. Spesielt angående skolen når jeg slet veldig med migrene og forskjellig. Det er veldig avslappende og meditere ute til lyden av hav. Når jeg f.eks mediterte på benken ved kaien i sogn tidlig om morgenen, da fikk jeg komplett stillhet og fikk fylt kroppen med energi. Det var meget deilig. Selv om jeg var veldig støl dagene etterpå, men det gir seg nok etter noen gangger. Skal gå fem ganger, men får kun gått 1 gang i uka så lenge eg har skole tidlig på fredagene. Jeg ser fram til neste time allerede, så koslig instruktøren var! Og veldig flink. Jeg har virkelig funnet noe jeg liker skikkelig, og jeg har ingen grunn til og slutte med det.

  meditation, health, and yoga image

  Til slutt må jeg nesten spørre om dere som leser driver med trening eller mindfullness? Jeg liker som sagt yoga og styrketrening, for utenom å gå lange turer. Best om høsten med kakao i sekken! Nå har jeg jo planen med "Z" når vêret blir bedre, om og dra opp fløyen også grille. Ser frem til det! Nå var jo jeg på overnatting denne helga, fra lørdag til søndag med hon og en annen. Kjempekosligt! Mens denne helgen får jeg besøk av min far. Kanskje jeg får dratt han med på en tur? Så lenge den ikke er altfor lang hehe.

   ~Maria~

  #Trening #Meditasjon #Yoga #Mindfullness


  Februar - månden for forelskelse og pizza

  • 02.02.2016, 12:35

  Januar; prøvemånden for 2016 er over og nå starter vårt 2016 for alvor. Vi snakker om billig sjokolade om 2 uker, og masse oppstyr siden morsdagen og valentinsdagen er på samme dag dette året. Gutter som desperat prøver og finne ut hva damene ønsker seg, med det samme dilemmaet for jentene. Gutter trodde man jo skulle være så enkle.. men de er vel ikke alltid det likevel?

  2016, february, and love image

  Dette er bare 2 kapittel, av 12 totale kapittel. Og i dette kapittelet finner jeg meg ventende på en spesiell film skal komme ut på kino. Jeg finner megselv i min favorittmånde siden den kun har 28 dager, og starter på F. Min favorittbokstav og mine favoritt-tall. Snålt eller hva? Men samtidig finner jeg meg i en månde der det er så mye oppstyr om at alle trenger valentinsdate. Jeg skal for min del være med ei veninne på kino den helga. kanskje på premiæren. La oss kalle henne "R". Det er ikke hennes egentlige navn, men jeg har ikke akkurat rett til å bruke hennes fulle navn i dette inlegget.. Men det har dere vel merket i andre inlegg nå for tiden også. Hun er iallefall en utrolig koslig jente som jeg ble kjent med igår. Viste henne litt rundt i nabolaget, spiste brownies å egentlig bare bondet litt.

  Jeg unner alle dere med planer for valentinsdagen en god dag, og håper den blir finest mulig. Og til dere som ikke har date den 14 så håper jeg dere får kost dere med halv pris på sjokolade dagen etterpå! Jeg har som sagt ikke noen valentinsdate, og føler det gjøres mye større enn det trenger av standarene i media på facebook og på instagram. Skal liksom være så svært, romantiskt og flott. Stakkars guttene, noen av dem snur seg jo om.. Så kanskje vi skal gi guttene litt slækk med forventninger, eller hva jenter? 

  valentine and valentines day image

  Billigere sjokolade, her kommer jeg liksom! Altså, alle jeg kjenner går inn og ut av forhold for tiden. 99% er INN i forhold og den ène prosenten er kun et par som er av og på hele tiden. Føler`n? Nei, vi single kan kose oss med pizza og den eneste vi trenger og pynte oss for, er oss selv. Trenger ikke shave leggene engang, bare la det gro som en vill jungel! Neida, plis ikke la det bli så ille med vilje. Gjør det som er komfortabelt for deg! Men husk og kos deg masse den helga!

  Har du noen planer kan du dele dem med meg i kommentarfeltet!

  ~Maria~

  #Valentine #Tanker #Forventninger #Sjokolade #Pizza


 • Publisert i Blogg
 • En hjelpende hånd!

  • 01.02.2016, 11:47

  Ganske fornøyd med baksten igår, av to flotte suksessterter til herren i samme hus som skulle flytte. Den var så mettende så vi har fortsatt mer igjen av nr 1, og nr 2 har jeg selv nede i leiligheten. I tilfelle min kjære bestekompiss som nettop fylte 19 kommer på besøk. Om han ikke kommer på besøk vet jeg om 2 gutter som vil bli kjempeglad for kaken! Forrige gang var det jo en viss person som har sagt han "ikke liker kake", men som spiste opp halve jeg lagde til bursdagselskapet mitt. Så han spiser den nok opp, om han får kloa i den. Hehe.

  Hjalp dem også med spesialmiddagen. Stakkaren som skulle flytte var jo kjempestresset. Vanligvis tar han ting uten stress, men denne gangen skulle han jo absolutt ha startet å pakke litt i forkant. Men tilbake til maten. Det var en skikkelig meny! Løvbiff, saus, pomfriets og fløtegratinerte poteter med mer tilbehør. Ble såpass mette vi trillet ut døren! Mest av alt ble jeg stolt over kaken jeg lagde, for den fikk jeg gode komplemanger på. "hemmeligheten med glasuren" haha. Den røper jeg ikke..

   

  Etter forrige ukes tur til Fløyen bestemte jeg og "Z" oss for og huske og ta oss en ekstra tur for å grille med en gjeng med venner. Noe jeg ser frem til! Men nå har jeg endel skolearbeid og gjøre foreløpig. Torsdag blir det en utekveld med jentene i klassen, som jeg ser ganske mye frem til, og ellers drar jeg kanskje en tur til min far om ikke jeg skal se om været blir bra og finne på noe her hjemme!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits