Tabra - mine tanker omgjort til ord
Tilbake til tegnebordet!

  • 30.03.2016, 13:59

Den siste tiden har trening intressert meg mer og mer. Og jeg har fokusert på ulike små mål. Hvorfor ikke gjøre det mer offesielt, så jeg får trangen til og nå opp til dem enda mer?

girl, friends, and train image

Dette inlegget er mest inspirert etter en samtale med min gode veninne Jennifer. Takk for inspirasjonen!

fitness, fit, and motivation image

Et godt tips flere sikkert vet om er og ta med en venn på denne reisen, eller hva eg skal kalle det! Selv har jeg og en veninne har lagt oss en plan for og sammen få en bedre diett. Men om den andre gjør bom med dietten iblandt med en utskjeivelse, så trenger ikke den andre følge etter.

Nå i påsken har eg gått ut fra alle di gode vanene og funnet meg ekstremt ufornøyd med kroppen min. Den ser kanskje ikke ut som en flodhest, men jeg føler meg ikke sunn og hærlig innvendig. Og alt som kan hjelpe må prøves! Det beste er jo og føle seg bra i sit eget skinn.

Det er ikke noe sted man tilbringer såpass mye som i sitt eget tempel.

Dette er noe som er verd og tenke over! Gjør det du føler deg bra med. Om det er og ete usunt, tattovere kroppen i minner og hærlige streker og farger så er det det eg oppmuntrer i dette inlegget! Gjør det som gjør deg glad og fornøyd og glad i kroppen din! Innenfor visse grenser såklart...

Fun fact om meg: Jeg skeiver ikke ut i julen.. det kan hende det blir godteri iblandt. Men det som de fleste skeiver ut på er for mye og fet julemat. Noe jeg aldri har hatt problemer med.

 

Jeg tror det beste man kan bli... det er og bli fornøyd! Men samtidig og kunne leve med en sunn kropp.

Så nå har jeg tenkt og lage meg en papp-plakat med inspirasjon og sitater for og få dette til! Det anbefales! Om det gjelder trening, reiser, noe annet og glede seg over. Kanskje bare noen gode minner, hilsner fra venner og kort som betyr noe godt for deg som min glede-vegg. Tegninger eller ting jeg har fått fra min lillesøster og andre unger jeg har tilbragt tid med som barnevakt eller lignende.

Dette er ekstremt viktig om du har det vanskelig. Og ikke bare legge seg helt nede i sorgen hele tiden. Komme seg opp å gjøre noen gode ting. Ingen vil se noen rotne... Stå sammen når ting er vanskelig er en stor del av og komme seg ut av det vanskelige. Det er det jeg gjør nå. Tar et tak for megselv. Så jeg kan føle meg god i min kropp, som om jeg er hjemme.

Nå etterhvert håper jeg på og få skrevet ut bilder til og henge opp på en papp-plakat og så skal eg komme tilbake til å vise den til dere! Jeg er perfektsjonist så det kan ta litt tid, men det skal ikke ta mer enn en uke. Det vil si om skrivemaskinen virker..

Takk for tålmodigheten, også blogges vi om ikke så lenge! Så håper jeg dere vil være med meg på denne reisen!

~Smiley~


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits