Tabra - mine tanker omgjort til ord
Ikke sett deg fast i fortiden.

  • 22.04.2016, 12:49

Du må ikke sette deg fast i fortiden. For med tiden vil det bringes deg så mye annet bra. Men du må heller ikke fokusere på fremtiden altfor mye, og glemme og leve i nuet. For da går du glipp av så mye. Prøv og finn noe midt i mellom. Ta deg tid. Fokuser på det som er viktig. Ikke la det glippe mellom hendene fordi du lever i fortiden med alle tankene på fremtiden. Ta dette ene tipset fra ei som har blitt knust så mange ganger. Fordi jeg var innestengt innvendig. Jeg prøvde og leve min nye fremtid, men alt var stuck i fortiden.

http://data.whicdn.com/images/236210427/superthumb.jpgplanet

wallpaperquote

quoteflowers

Ellers har eg så mange tanker om alt mulig. Selvfølgelig gjemmer jeg bort di mørkeste tankene inne i en dyp liten krok av megselv. Men det trengs. Det må bare gjøres. Men likevel har eg endt opp på en smell og to. Jeg klarte ikke fortsette og kroppen brøt sammen. Jeg besvimte og endte opp på badegulvet. Men hvem vet sannhetene lengre? Jeg gjør. Kun jeg som vet hva som foregår inne i det store, klønete hodet mitt. Og dette hodet er fylt av altfor mange ting for tiden.Hvordan jeg klarer og fortsette undrer jeg meg stadig om. Men jeg får aldri vite svaret. Alt jeg har igjen og kjempe for nå er strengt tatt kun min kjære lillebror. Ikkenoe har noe av betydning ellers. Alt det andre mennesker har gjort er å såre meg..

STOPP

Var det ikke dette inlegget her skulle handle om? Om ikke å leve i fortiden? Jeg må tenke litt mer over dette. Og her finner jeg ut at dette ikke hadde noe med fortid og gjøre. Det handler om og lære noe av fortiden slik at man kan fortsette med et nytt perspektiv og mer kunnskap. All analyse angsten gjør av andre mennesker. Som det ekornbarnet eg er klarer eg flere hundre av disse. Angsten har lært og manipulere ekornbarnets hjerne og kan gjøre som den vil. Viruset hadde nettop blitt bekjempet slik at det nesten ikke var mer igjen. Men nå de siste ukene kom dette Angstviruset tilbake og spredte seg igjen. Man kan ikke stole på andre mennesker. Full paranoia. Bruker alt jeg har lært for og prøve og leve et normalt liv med dette viruset. Men likevel stopper det meg fra et helt normalt liv. Jeg ser megselv starte og bruke engangshandsker når jeg arbeider i huset, om ellers vasker jeg dem flere titalls ganger. Paranoia, Angst og tvangstanker... Dårlig tegn..

lipsquote

Jeg må prøve og finne en indre YIN og YANG

~Smiley~


Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!Arkiv


Bloggdesign avhits