Tabra - mine tanker omgjort til ord
Smile and be happy!

 • 13.05.2015, 10:15

Den siste uka har jeg brukt til å prøve å fokusere på det positive i noen av de negative stundene og stressfulle stundene jeg hadde på skolen. Er ikke det enkleste når du snart skal få vite om du kommer opp i matte skriftlig, og du er stressa over en prøve som går rett vest..

Be happy for this moment. This moment is your life.
-Omar Khayyam

Men helga som var, var flott den altså! På lørdagen fikk jeg henge med venner, spise god mat og kjøre tur. Jeg fikk også gått en tur for megselv, og tullet mye med søsteren min. Søndagen var vel bare fylt med latter hele dagen, der jeg hadde latterkramper og diverse.

I just find myself happy with the simple things. Appreciating the blessings God gave me.

LifestyleMorning 😏😁💙

Mandag var som mandager flest, og tirsdagen var grei!

The queen ♡Smile

The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.

Gårsdagen var egentlig en ganske grei dag, der jeg hadde en okei dag på skolen og ble enig om hvor jeg skulle være på 17 mai. Samt at jeg og mor dro en tur til behandler i Haugesund, før vi hentet søskenbarnet mitt og hun ble med til oss. Spiste god mat, og vi lakket negler. Jeg tok et 17-mai inspirert design på neglene hennes og lakket det som det norske flagget.

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.
-Marcel Proust

 

Vi blogges!


 • Publisert i Blogg
 • Vandring mellom drømmeverden og virkelighet.

  • 06.05.2015, 20:00

  Kjære bloggvenner, jeg må fortelle dere litt om hvordan de siste dagene har vert!

  Det var ei heilt fantastisk, superb helg for og starte dette inlegget!

  - | via Tumblrdreams and other nice things

  Eg fekk langhelg, og fekk reise til farmor og farfar på besøk. Der koste eg meg, og besøke min barndomsveninne Merete. En utrolig flott og snill sjel, som eg alltid har kunnet stole på siden barnehagen.. Og vi var sammen nærmere hver dag hele langhelga! Jeg møtte også å noen andre gamle venner, og det var ultrakoselig med filmkveld, tur og tacokveld. Samt en tur på kafe med besteforeldrene mine og tanten og onkelen min.

  Galaxy coffee

  På slutten av helgen så fikk jeg treffe lillesøsteren min for en kort stund, og lekt litt med henne. Og jeg fikk se kyllingene som hadde klekket ut oppe hos pappa. Og jeg satte ganske stor pris på hele helgen. Jeg hadde rett og slett hatt det fantastisk og kunne ikke drømt om en bedre helg! En av de beste eg har hatt på lenge, og jeg mener det.

  Jeg har fått sovet godt, uten mareritt i noen netter. Heldig for meg, som er blitt mer vant til mareritt etter jeg hadde en ganske så tøff tid som lot meg igjen med noen arr. Heldigvis også noen arr som ble helet når jeg var ferdig med det tøffeste, men noja!

  Jeg er heldig som bare er 17 år og som kan ha flere helger som det! Jeg har noen vanskelige dager på skolen fordi jeg har faglige problemer med megselv, konsentrasjon og litt motivasjonsmangel i mattematikken, men jeg håper også den vanskelige biten skal bli historie så det blir enklere!

  ~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits