Tabra - mine tanker omgjort til ord
Bildedryss; Minner av glede.

 • 28.06.2015, 15:39

Igår skjedde det mye spennende. At jeg ble transformert for eksempel. Og at jeg fikk meg jobb som hårmodell for Kelly på bergen storsenter var en av de spennende greiene som skjedde. Følte meg så vakker at jeg begynte og gråte. Haha. Jeg følte meg helt fantastisk etterpå og hadde nesten alle øynene på meg. Jeg var rett og slett pen. *knis*

Seinere var eg ute med gutta. Først en tur på bowling også en tur med gutta mine; Sebastian og Ben. Hadde hatt en fin tur på byn med tante Olaug tidligere da, så det ble en utrolig koselig dag! Olaug og jeg var på senteret og fekk handlet meg en kul T skjorte med teksten "There is no elivator to sucsess. You have to take the stairs"- en quote som er ganske meg kan man si. Det var sammen med tante jeg møtte Kelly, som tilbydde seg og ta meg som hårmodell for henne. Jeg lagde god reklame på senteret. Det var knallgøy da. Jeg skal innom henne imorgen tenker jeg, og få en ny frisyre. Det blir kjekt! Hun var et fantastisk menneske og jeg er glad som møtte på henne, for hun hadde det litle ekstra og en personlighet som bare ville at alle skulle være glade og smile. 

 

 


 

Elsker pingviner! Var så heldig og få se litt pingviner idag!

Idag så var nemlig jeg, Ben og Benjamin på akvariet i Bergen. 

Mer pingviner. haha. Tok endel bilder av dem.

Det var første gangen i dette akvariet for både Ben og Benjamin faktisk.

 

Vi blogges!

~Smiley~


Solskinn!

 • 20.06.2015, 21:13

Igår var søstro mi på besøk og det var kjempekoslig å ha henne på besøk her i Bergen! Jeg håper på og få henne tilbake igjen snart :) Så var det jo kjempegodt vær også!
Fekk introdusert søsteren min for gutta og vi spiste pizza pga. avslutning for Daniel.
Vi stakk ut og fekk følge av Daniel og Ben til jernbanestasjonen der jeg møtte på en kompis av meg og Anette og alle joina for og gå en tur sammen i Bergen. Hadde det gøy med å tulle om Ebola. Haha.

Var litt trist når søsteren min dro, men hun kommer no snart tilbake! Jeg dro vertfall hjem til kompisen min etterpå også koste meg før eg dro hjemover. men jeg er fortsatt litt lite kjent med veien. 5% igjen og ante ikke hvor jeg var! Heldigvis var jeg ikke så langt i gok jeg hadde trodd og fant veien fram.. Teehee!

Så ellers noe kult idag! Noen som var i fallskjerm!

Jeg koste meg ute i sola med Ben og Kristian blandt annet. Kristian spilte badmington med Kristoffer mens eg og Ben bare chillan og hørte musikk. Nøt det.

Vi blogges! Håper du har hatt en fin dag sålangt og at du koser deg med VGlista. Gjør det selv akkurat nå, mens eg har spist pølse og litt popcorn.


Sunshine!

 • 18.06.2015, 22:12

Det var riktig nok ikke stort til solskinnsdag i Bergen idag, men det var en fin dag for meg da! Jeg fikk sovet lenge, og både gått på butikken og baket oreo-muffins sammen med Madar. Vi er kjempeflinke må jeg si altså! .... med litt hjelp fra Toro. Haha.

Vi tenkte og gjøre det så lettvindt så mulig denne gangen, og tok en liten egen vri med inspirasjon fra andre oreo-muffin oppskrifter jeg fant på nettet. Det både såg og ble kjempegodt!

Det var enkelt nok og blande muffinmiksen inn sammen med knust oreo. Du kunne bruke vanlig kakemiks også da, som du blandet det med og steket på 180 grader i sirka 15 minutter. 

Tror en av grunnene dei ble så vellykket var vårt gode humør og megagode tålmodighet og danseskills.

Absolutt en viktig ingrediens når du lager mat!

Det endet med at kjøkkenet luktet himmelsk etterhvert. Luktet gode muffins med andre ord!

Vòla! Et godt resultat!

Ellers hadde jeg en sinnsykt kjekk kveld igår med gutta, der vi koste oss på Kjell sin siste dag. Vi hadde en vanvittig putekrig! Første gangen på lenge eg har hatt det så gøy som i desse huset med disse karene. Det er virkelig liv! Husker første dagen sprang dei i gangene og lagde bråk. Typiske gutteting. Vi er nesten blitt som en familie. mer som en familie av gode venner. En skje godt humør, en halv teskje intriger og en full kopp av glede og energi fra guttene. 

Også var eg sist men ikkje mindst på biltur med Linn-Marie. Fikk noen klassikere på radioen mens vi kjørte ut til Sotra og dro på Sartor senteret og kikket. Fikk meg litt å drikke og noe godt, før vi satte oss i bilen tilbake igjen. Ble smådansing på denne bilturen også! Blir jo det når du får så gode klassikere på radioen!

Jeg sparte forresten noen muffins fordi søsteren min skal komme imorgen, så det skal bli kjekt! Gleder meg!

Vi blogges!

*~Smiley~*


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits