Tabra - mine tanker omgjort til ord
Hjertesorg

 • 22.09.2015, 09:22

Alt som skulle til.. var en gutt..

Words(99+) Likes | Tumblr

Love this💕😊love is not complicated 😜

🌸follow my tumblr: strippedtears

Life

Grunge | via TumblrQuotes

 

 

~Smiley~

#Hjertesorg #kjærlighet #Forelskelse #Hjerteknust


Nok en søvnløs natt..

 • 08.09.2015, 09:33

La meg tidelig i natt, og ble vekket av en vibrasjon i form av imitert hjertebank. Det vekket meg halveis fra min dype søvn, også stoppet det. Prøvde og sovne igjen men så kom togene.. Hvinende rett foran huset. Det skjærte i ørene og kom gang på gang når jeg nesten hadde nådd drømmeland. Jeg våknet plutselig av fottrinn. Pleier aldri sove så lett at jeg vekkes av fottrinn, men denne natten hadde jeg bare fått noen få timer skikkelig søvn før helvetet med lyder, hvining og dirring stod i for å holde meg våken.

Kaleidoscope 2 - Cape Odd

Jeg føler meg som i en transe. Aner ikke hvordan jeg klarte og holde meg våken i første timen på skolen. Og jeg kan med sikkerhet si at jeg kommer til og sove veldig godt inatt! Om jeg ikke sovner med en gang jeg er tilbake fra skolen, men eg får sikkert i meg litt kakao før det skjer så eg ikke sovner. Krysser fingrene jeg ikke sovner på bussen hjem heller, og at eg får lest litt mer i boken jeg holder på med.

Sleepy

Jeg vil nesten ikke tenke på igår. En ny person som jeg ikke har kontakt med lenger, og denne gang noen som stod meg ganske nær. Jeg har fått nye vennskap av og flytte til Bergen, men jeg har også kuttet kontakt med familiemedlemmer. Det ene har ført til det andre og nå ser jeg ikke for meg og ha kontakt med mange andre enn faren min, farmor og farfar og noen få tanter og onkler. Jeg vil ikke si eg angrer på det. Tror det var det beste som kunne hendt meg. Men blandt annet at søsteren min ikke vil snakke med meg mer smerter meg litt. Nå slepper hun ivertfall og være informanten.. moldvarpen på innsiden...

Jeg håper hun gjorde det som var best for seg selv, slik som jeg gjorde når jeg kuttet kontakt med diverse familiemedlemmer, og eg håper at dette valget var rett for henne. Kanskje det er best at vi ikke har kontakt? Jeg skal slett ikke kritisere henne for det at hun sluttet kontakten, for jeg har ikke retten til det.

Untitled

 

En god del ting har gått opp i røyk den siste tiden. Mest av alt er det mitt eget hode som står i flammer. Overtenkning. 

 

 

quote
| via Tumblr

~Smiley~

 


Det bobler inni meg.

 • 07.09.2015, 10:37

Jeg har savnet og lage weheartit innlegg her på bloggen altså!

Obs: Jeg har ikke blogget siden eg har vært syk de siste dagene. Sorry, ingen unnskyldninger! Hehe.Men det har fått meg inspirert til og lage dette innlegget! Og endelig har jeg en fritime der jeg kan blogge litt også, men det er noen andre småting eg også må få gjort. Blir et kjapt innlegg vertfall!
qwgoodmornin | via Tumblr

Jeg tenkte noe ekstremt på alt mulig mens jeg var syk. Hadde rare drømmer, mareritt også videre.

Turn it off..

For tiden leser eg boken UÅR av Knut Faldbakken til min oppgave til fordypning i Norsk. Jeg valgte Dystopi. Det handler om; eksempel? Hungergames. Et skremmende, undertrykkende, negativt og destruktivt samfunn man ikkje ønsker å leve i. Gjerne et samfunn med mye forsøpling, dårlig luft og vanskelig og leve. Et fattig-rik sterk kontrastsamfunn som i Hungergames der det blir kamp om overlevelsen. Du har kanskje hørt om "utopi" før? Dystopi er helt kort sagt det motsatte. "utopi" er slik vi forestiller oss et helt perfekt samfunn vi ønsker å leve i.

.♡ /ShadesOfInvisible ♡

Det satte i gang følelser i meg. Jeg har altid pleid og egansjere meg i miljøet helt siden eg var liten. Sortert søppel, pantet flasker, alltid kaste boss i søppelspann og aldri bare rett ut i naturen. Eg ga gamle leker og gamle klær til trengende, fretex eller lignende organisasjoner også videre. Om eg skulle få meg noe nytt likte eg bedre og arve eller kjøpe ting på fretex eller gjenbruken enn og kjøpe noe nytt.

Corporate Responsibility: The Ocean Guardian Journey - Bodhi Surf. Llantas

Vi hadde aldri skikkelig dårlig råd, det var bare kulere og sette miljø og resirkulering i sentrum. Det har altid vært kult for meg. Og eg gjør fortsatt slike ting.

VeggbilderVeggbilderA very nice way of recicle

Det er mange kule ideer der ute til stilige ideer for gjenbruk av gjenstander! Hvorfor bli til et forbrukersamfunn som bruker noe en dag og kaster det i bosset den neste? Eg har ikke lest mye av boka Uår enda, men den har allerede gitt godt nok inntrykk på meg til at jeg hadde en syk drøm igår om hvordan det kommer til og bli viss vi fortsetter og kjøpe og kaste mye unødvendig. Boken eg leser er av en norsk forfatter, men handlingen er såpass realistisk for å kunne skje over alt i hele verden. Vi ser det allerede, Slummer i dårlige land, akkurat slik hovedpersonen i boka lever. Dei lever i søppel, fordi det er bedre enn og bo i dei giftige og forutrensa byene.

 

Jeg håper jeg har fått satt inn noen tanker i hodene deres. Anbefaler og lese boken!

 

- Eg håper dere likte bildene i det forrige innlegget forresten!

~Smiley~


Ut på tur, aldri sur!

 • 02.09.2015, 09:40

Idag har eg endelig fått fikset pc'en min, som endelig fungerer på internettet. Flaks for meg at eg fekk sendt den opp til Bergen, ellers hadde jeg ikkje hatt PC i det hele tatt! Den eg låner på "huset" fungerer jo ikkje på nett.

Ellers er det godt å være tilbake i bloggverdenen!

20 August gikk eg opp Isdalsbreen, videre opp til Raudmanen og ned mot Fløyen også gikk eg heilt ned igjen.

Det var ein knakande fine tur, men da va jo litt tungt! Eg har ellers gått opp fløyen med tante Solveig igår, og ellers har eg trent på tredemølla. Blitt mest henging med venner og skole no i det siste. Kom faktisk inn i Bergen, så det var jo fett!

"Der ingen kunne tru at nokon kunne bu"

Vi blogges!

~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits