Tabra - mine tanker omgjort til ord
Ubrukelig.

 • 17.12.2015, 20:53

Det er definitivt ordet som går gjennom hjernen min når jeg sitter og jobber med en historieoppgave. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Sålangt har jeg skrevet èn sørens setning som har noe med selve oppgavestoffet og gjøre... Ellers har jeg skrevet opp selve oppgavene og kilder, og laget forsiden. Men noe fagstoff? Langt ifra. For da må jeg lese meg gjennom 4 sider. Prøvde og bruke Daria.no som en snarvei med og finne ut om koloniseringen av afrika i korte trekk men nå funker tydligvis ikke Daria av en eller annen grunn, så jeg er frustrert å vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

grunge, galaxy, and hand image

Jeg er no-good og klarer ikke og konsentrere meg! Jeg hater det som pesten. Også nærmer det seg jul, noe jeg ikke er så utrolig fan av. Men jeg skal værtfall få skiftet navnet mitt iløpet av de neste dagene ganske kjapt, så det ser jeg frem til. Å hete Beatrice er bare 2 klikk unna!! <3

Image by Tota violet

Og for en gangs skyld så oppnådde jeg noe nytt idag. For idag har jeg ikke oppført meg som en forbannet kaktus. Jeg har faktisk ikke prøvd og skyve folk unna grunnet stress og redsel. Jeg fikk faktisk ledd til jeg fikk vondt i magen, og glemte stresset mitt helt en liten stund og tok på meg en av karakterene mine som jeg kaller for "Karen". Viss du vet hvem Halvor og Kong Halvor er så kan vi si at "Karen" er min "Kong Halvor". Eller at "Karen" er min "Mr Bean" som "Bean" er for skuespilleren om du ser det på en annen måte. Hah. Og dette kommer det mye rart ut av! Spesielt på snapchat.

PS: Nei, jeg tenkte ikke å skifte navnet mitt til Beatrice. Men kom gjerne med forslag til kule ting og kalle segselv! Er det kanskje noe DU kunne tenkt og skiftet navnet ditt til?

Jeg er iallefall definitivt ingen Maria.

~Maria~


 • Publisert i Blogg
 • Den Mørke Tåken

  • 03.12.2015, 11:07

  Jeg taster ord innen ifra min mørke tåke. Tåken omringer meg, tykk og ugjennomtrengelig. Den har vært slik en lang stund nå. Drenert meg for krefter, motivasjon, glede og livskraft. Som en sky som ikke letter. En tung byge som fortsetter i det uendelige. Gjør meg til en pessimist. Gjør meg så uendelig trist.. Åh min kjære, du skulle bare visst.. Du skulle virkelig visst..

  girl, black and white, and silhouette imageDarknessgirl

  Det er mang en gang jeg lekker. Der tårene renner og følelsene slynges rundt som i en supernova. Ødlegger alt i sin vei. Mørkelegger alt. Og jeg klarer ikke se annet enn ødleggelse og sorg. Vanskelig og fungere hver dag. Hardt og dra min rotnende kropp til skolen hver dag. Kan så lett knekke så lett sammen. Og idag tok jeg alt til nye høyder og satte meg i kantinen. Jeg hater det. Kjenner hjertebanken og magesuget. Hvor jævlig det føles, fordi jeg føler jeg kommer til å dø. Skjelver og prøver og skjule det så godt jeg kan..

  girl imageart, dark, and painting image

   Jeg har et nytt hjem. Dette helvetet er det nye hjemmet mitt. Og om eg trives spiller ingen rolle. Grunnen til jeg er her? Min egen feil. Fordi jeg er en dårlig person. Fortjent, dette helvetet er fortjent. Jeg utsetter meg for nytt helvete hver dag. Jeg fortjener ensomheten, angsten og deprisjonen. Alle stemmene i hodet, de jævlige tingene de sier hver dag. Ikke et eneste sekund holder de kjeft.

  Jeg skjønner godt hvorfor selve 18års dagen min ble ikke som planlagt. Der ingen av vennene mine kom og jeg satt alene med voksene og brukte mesteparten av tiden under dyna og gråt. Jeg løy for min egen skyld. Om at det egentlig var en god dag. Men jeg er lei. Har ikke vært det samme siden... Jeg ble knust til støv. Til tusen små partikler. Forventningene gjorde dette. Skal ikke ha forventinger lenger. Det er så vondt. Jeg endte jo med og lyge å si jeg hadde en fin dag. Ja, jeg hadde en bedre dag enn det kunne ha blitt siden de voksne prøvde å lette på sårene mine. Men til syvende og sist var det ikke nok. Jeg ble til støv.

  darkquote

  Mine tanker er mine demoner. Og om jeg prøver og drukner dem så lærer de seg og svømme. De gjør alt for og få meg til å føle meg håpløs og fortapt. Jeg skulle ha dratt til veninnen min, men det hadde ikke gjort stor forskjell. Han som lovde han kom, han kom ikke. Og han jeg håpte kom, han var vel for langt borte.

   

  Jeg har for første gang på to dager klart og komme meg på skolen etter et deprisjonshelvete uten like. Jeg kjemper som faen for å holde tårene inne nå som jeg endelig er på skolen. Alt jeg har gjort er og sove siden mandag etter skolen. Det er så utrolig knalltøft og komme seg på skolen hver bidige dag. Slepe den rotnende kroppen min over dørstokkmila,

   

  Dette innlegget har jeg jobbet lenge med. Jeg har hatt mange følelser i de dagene eg skrev dette inlegget.. Og det har vert spesielt og få utrykket disse følelsene. Jeg gikk fra og kunne gå dit jeg ville uten problem, til og ha tanker som stoppet meg fra og gå ut i det hele tatt. Og fra å være leiligheten til å ligge i sengen hele dagen. Nå vil jeg ut fra helvetet. Men Desember er en vanskelig måned og gjøre dette. For mange er juletiden knalltøff. Ja, jeg er heldig som har noen og feire den med. Men det betyr ikke jeg orker det. Juledagene med "munter" sang og musikk.... Jeg orker det ikke.

  #Skjult #Deprisjon #Vondt #Helse #Mind #Tanker #Demoner


  Hei og velkommen! Mitt kallenavn er Smiley, jeg bor i Bergen og blogger om alt som faller meg inn!  Arkiv


  Bloggdesign av  hits