Tabra - Mine tanker omgjort til ord
Solskinn!

  • 20.06.2015, 21:13

Igår var søstro mi på besøk og det var kjempekoslig å ha henne på besøk her i Bergen! Jeg håper på og få henne tilbake igjen snart :) Så var det jo kjempegodt vær også!
Fekk introdusert søsteren min for gutta og vi spiste pizza pga. avslutning for Daniel.
Vi stakk ut og fekk følge av Daniel og Ben til jernbanestasjonen der jeg møtte på en kompis av meg og Anette og alle joina for og gå en tur sammen i Bergen. Hadde det gøy med å tulle om Ebola. Haha.

Var litt trist når søsteren min dro, men hun kommer no snart tilbake! Jeg dro vertfall hjem til kompisen min etterpå også koste meg før eg dro hjemover. men jeg er fortsatt litt lite kjent med veien. 5% igjen og ante ikke hvor jeg var! Heldigvis var jeg ikke så langt i gok jeg hadde trodd og fant veien fram.. Teehee!

Så ellers noe kult idag! Noen som var i fallskjerm!

Jeg koste meg ute i sola med Ben og Kristian blandt annet. Kristian spilte badmington med Kristoffer mens eg og Ben bare chillan og hørte musikk. Nøt det.

Vi blogges! Håper du har hatt en fin dag sålangt og at du koser deg med VGlista. Gjør det selv akkurat nå, mens eg har spist pølse og litt popcorn.


Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.Arkiv


Bloggdesign avhits